Oğlum Duvarları Boyadı, Nasıl Çıkar?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.449
IMG_7497.jpeg

Merhaba :papatya:
Ayy hanımlar bizim oğlan markalama kalemiyle çok güzel resimler hazırlamış annesine süpriz görünce sevinçten heycandan nasıl ağladım anlatamam :kriz:
Canım yavrum sanat yapmış öğreniyor :panter:
Bunlar nasıl çıkacak :aglak:
Diğer duvarlarımıda tükenmez kalemle halletti önerisi olan varmı :düsün:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
89.304
Ekli dosyayı görüntüle 43664
Ayy hanımlar bizim oğlan markalama kalemiyle çok güzel resimler hazırlamış annesine süpriz görünce sevinçten heycandan nasıl ağladım anlatamam :kriz:
Aseton denedin mi
Duvar hal olurda mobilya nasıl olur bilmem
Etrafta bırakma kalem sonra anneye işkence haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Şaka yapıyorsuuuun :neee::korktum::Help: teyzoşunun Picasso'su yerim onu ilk sergisini açmış :krizz:

Kız bu ne hal :yildizlar: çıkarabildin mi? Bir sayfa vardı hani gördüklerini deniyor olursa as bayrakları as diye halay çekiyordu orada kalem lekelerine saç spreyi sıkıp öyle siliyordu tamamen çıkıyordu ama bu kalemde olur mu bilmiyorum bayağı yoğun çizmiş (ah be kuzum ne ettin:521: yalnız ne eğlenmiştir he sen gördüğünde ne yaptı süt dökmüş kedi kıvamına geldi mi :D ) Ha bir de şu sarısı mavisi olan bir sprey deterjan var ya (sarı güç diye reklamı var hani :D) onu denedin mi?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.449
Şaka yapıyorsuuuun :neee::korktum::Help: teyzoşunun Picasso'su yerim onu ilk sergisini açmış :krizz:

Kız bu ne hal :yildizlar: çıkarabildin mi? Bir sayfa vardı hani gördüklerini deniyor olursa as bayrakları as diye halay çekiyordu orada kalem lekelerine saç spreyi sıkıp öyle siliyordu tamamen çıkıyordu ama bu kalemde olur mu bilmiyorum bayağı yoğun çizmiş (ah be kuzum ne ettin:521: yalnız ne eğlenmiştir he sen gördüğünde ne yaptı süt dökmüş kedi kıvamına geldi mi :D ) Ha bir de şu sarısı mavisi olan bir sprey deterjan var ya (sarı güç diye reklamı var hani :D) onu denedin mi?
:kriz: yaaaa eveet teyzesi ilk sergimiz çok iyiydi üç dakikada şokum şoklandı haha ama güldüm tabi video çekmiştim erkek bebe sorunsalı güncelleme bilmem kaç gibi hahahahaha napcak bi korktu önce naptııın diyince ama ürkütmek korkutmak istemedim çünkü yaptığı olağan bişey yani bunlar olacak :) yapacak bişey yok en kötü en son boya yapılır çıkılır :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.449
Nette baktım şimdi diş macunu sıkıp fırçalıyor sonra çıkıyor dur sana özelden videoyu atayım
Bende o markadan yok white mavili bi var onlada denesem oda iyice halledermi ortalığı haha
Malum markanın ıslak mendilini aldım temizlik dün biraz onla ovaladım gece azcık bi tık cıkıo gibide ona double çamasır sulu cifli sarı ilaçlı karışım yapıp sürtmelide kim yapacak yaaahu haha üşeniyorum :D

Maya.

Daimi Üye
Tepki
40.631
Bende o markadan yok white mavili bi var onlada denesem oda iyice halledermi ortalığı haha
Malum markanın ıslak mendilini aldım temizlik dün biraz onla ovaladım gece azcık bi tık cıkıo gibide ona double çamasır sulu cifli sarı ilaçlı karışım yapıp sürtmelide kim yapacak yaaahu haha üşeniyorum :D
parlatıcı denemedin miiiii

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
:kriz: yaaaa eveet teyzesi ilk sergimiz çok iyiydi üç dakikada şokum şoklandı haha ama güldüm tabi video çekmiştim erkek bebe sorunsalı güncelleme bilmem kaç gibi hahahahaha napcak bi korktu önce naptııın diyince ama ürkütmek korkutmak istemedim çünkü yaptığı olağan bişey yani bunlar olacak :) yapacak bişey yok en kötü en son boya yapılır çıkılır :D
Büyüdüğünde izletirsin artık :D Annelerin güzeline bak nasıl anlayışlı takılmış :kanka:
Çok da çamaşır sulu bilmem neli şeyler soluma

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.449
parlatıcı denemedin miiiii
Parlatıcı denemedim canım almaya fırsatım olmadı daha onuda elimdekileri bi kullanayım :D vala akşam aceleyle bi markete girişimiz vardı herkes bişe kaptı kasaya kadar oglum bile araba kapmış kendine haha ben eksik olan hiç bişeyi alamadım :kriz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.449
Büyüdüğünde izletirsin artık :D Annelerin güzeline bak nasıl anlayışlı takılmış :kanka:

Çok da çamaşır sulu bilmem neli şeyler soluma

:D yaa delil aslında o videolar falan hep bacım bakma yaaagni haha ilerde analık haklarımı göstermek için haha ayy eveet ben bu kadar sakinliğimi koruyacağımı hiç düşünmezdim çocuktan yana :D her yere carladığım için :kriz:

mügü

Daimi Üye
Tepki
9.394
Ekli dosyayı görüntüle 43664
Bu benim torunlar gibi boyamış :amin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar