Oğluma ameliyat

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
oy cikom üzüldüm tatlisim
daha kücük oglusun dimi?
ama gerekiyosa ve yeterince bilgilendinse yapilmasi cok dogru olur sanirim
simdiden büyük gecmis olsun
ve acil sifalar diliyorum oglusuna

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Çikolata geçmiş olsun işallah sorunsuz geçer.
Yeğenim onbir yaşında olmuştu bu ameliyatı şimdi l7 yaşında hatırladığım hiç bir sorun yaşamadı aklımda kaldığı kadarı ile bir gün kalıp ayrıldı hastaneden.:elis:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim bir arkadasimin oglu oldu o zaman dört yasindaydi cokta cabuk atlatmisti ilk gün tek cok zordu:uzgun:
büyük gecmis olsun canim benim Rabbim dermansiz dert vermesin

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
canım çok geçmiş olsun . benim küçük oğlum oldu bu ameliyatı 3 yaşındayken yapabiliriz denildi 3 yaşını doldurdu 1 hafta sonrası oldu . geniz eti alındı bademcikleride alınacaktı biz istemedik onu lazerle küçülttüler.
Artı benim oğlumun her iki kulağında %20 civarında işitme kaybı olmuştu(Geniz etine bağlı denildi) her iki kulağınada tüp taktılar 1 yıl kaldı onlar sonra kendiliğinden düştüler... zaten mercimek kadar bişeydi.

Ameliyattan 3_4 saat önce yatırdılar ,
ameliyat 45 dk sürdü. ameliyattan çıkarken ağlamaya başlamıştı
uyanması geç olmuyor yalnız sabaha kadar ağladığını hiç unutmuyorum. yüzü gözü şişmişti doktor dondurma ve soğuk SU dedi aldık dondurma yedirdik şubat ayında:uzgun:
BUDA AMELİYATTAN 15 DK SONRAKİ KENDİNE GELME AŞAMASI

[
12514.jpg

Allah a şükür 2 yıl oldu şuan çok iyi
.

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de bademcik ameliyatı oldum yaklaşık 15 sene önce. İlkokul 4. sınıftım yanlış hatırlamıyorsam. Çok kolay bir ameliyat. Bütün işlemleri ile 1 saat kadar anca sürüyor. Ama; eğer tamamen bayıltılacaksa iyi bir narkozcu seçin. Bir de ameliyattan sonra ameliyat esnasındaki ilaçların etkisi ile acı hissetmeyip çok konuşmuştum ben. Ancak; ilaçların etkisi geçince çektim acısını:( Bu yüzden çocuğunuzu ameliyattan sonra çok fazla konuşturmamaya çalışın. Eğer aklınıza gelen bir şey olursa yardımcı olabileceğim sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
canim benim,,,bence biran once olsun,,,
inan o kadar rahatliyoki insan,bende olmustum,,,tabi buyuk insanla cocuk bir olmaz ama,,,ilk gun biraz agri sizi olur ama,sonra iyikide olmus dersin,,,,
acil sifalar dilerim canim,,,

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar demekki ilk gün zor geçecek ama dondurma belki onu mutlu eder bende duymuştum soğuk yemeliymiş zaten yazı bekliyordu yemek için:cokkomik:aslında geniz eti alınsında bademciklerden şüpheliyim küçültmeyi bende duydum hazal ama nereler yapıyo bilmiyorum bugün onuda bir sorayım dr hepinizden Allah razı olsun :sirin:

G

guzelcem

Misafir
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar demekki ilk gün zor geçecek ama dondurma belki onu mutlu eder bende duymuştum soğuk yemeliymiş zaten yazı bekliyordu yemek için:cokkomik:aslında geniz eti alınsında bademciklerden şüpheliyim küçültmeyi bende duydum hazal ama nereler yapıyo bilmiyorum bugün onuda bir sorayım dr hepinizden Allah razı olsun :sirin:

Canısı yeni gördüm çok geçmiş olsun yavruna sağlık şifa sana da derman versin YÜCE ALLAHIM yavrularımıza şifalar versin....

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
geçmiş olsn çiko
benim kızımada dr küçükken aynı şeyleri söylemişti ama biz yaptırmama kararı aldık
çok önemli bir sorun değil çünkü şimdi büyüdü ve horlaması yok artık

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
geçmiş olsn çiko
benim kızımada dr küçükken aynı şeyleri söylemişti ama biz yaptırmama kararı aldık
çok önemli bir sorun değil çünkü şimdi büyüdü ve horlaması yok artık

sağol hülyacım bende o kadar kararsızımki o yüzden 4 dr gittik hepsi olmalı dedi bakalım bugünde gidicez bu dr ne dicek buda olsun derse olucak galiba birde sizin aldırmadığınız geniz etimi bademcikmiydi bizim ikiside alınacakmış ama genizeti şart çünkü kulağı etkileyebilirmiş ilerde

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
sağol hülyacım bende o kadar kararsızımki o yüzden 4 dr gittik hepsi olmalı dedi bakalım bugünde gidicez bu dr ne dicek buda olsun derse olucak galiba birde sizin aldırmadığınız geniz etimi bademcikmiydi bizim ikiside alınacakmış ama genizeti şart çünkü kulağı etkileyebilirmiş ilerde

İşinize karışmak gibi olmasın; ama bademciklerin alınmaması ileride büyük sağlık problemlerine sebep olabiliyor. Bu yüzden dikkat etmenizi tavsiye ederim.

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
İşinize karışmak gibi olmasın; ama bademciklerin alınmaması ileride büyük sağlık problemlerine sebep olabiliyor. Bu yüzden dikkat etmenizi tavsiye ederim.

teşekkür ederim zaten drlar ne derse onu yapıcaz sadece çok fazla hastalanmıyo oğlum yüksek ateş falan olmadı ondan kararsızım

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
kızlar oğlum bir süredir geceleri horluyordu 2-3 drdan sonra ameliyata karar verildi hem bademcik hem genizeti alınacak bakalım nasıl olacak hastane seçiminden sonra günümüz belli olur bilgisi deneyimi olanlardan fikir bekliyorum drlar 2 günde iileşir diyor

korkulacak birşey yok canım ameliyattan 3 saat sonra eve yollarlar seni ben iki oğlumada yaptırdım
k.oğlum 2 şubatta hem geniz eti hem bademcik ameliyatı oldu hemen ayaga kalkıyorlar canım ben balat hastanesinde yaptırdım

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368

dediğiniz gibi ama çocuga zorun yarattığı için alıyorlar canım benim k.oğlanın ikisi alındı b.oğlanın sadece geniz eti alındı bademcikleri duruyor

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519

geniz etiydi çiko bizim ki
horlaması var diye endişelenmiştik
ama ozamn ki 16 yıl öncesi yani akılmızla biz korktuk eşimle narkozdan falan yaptırmadık
şükür bir sorun yok şuan

senide korkutmak istemme streslsin belliki
ama dedim ya16 yıl öncesiydi
zaten sizde yeterince araştırmışsınız dr. güvenip en doğrusunu yaparsınz
çokta kolay bir operasyon olduğunu biliyorm şimdi
inş. sizinkide kolay geçer

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar