Oglunu Facebooktan buldu ve....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Facebook'tan bulduğu oğluyla cinsel ilişki yaşadı

11125136.jpg

Oğlunu henüz küçük bir çocukken evlatlık verdi. On yıl sonra Facebook üzerinden buldu ve öz oğluyla cinsel ilişkiye girdi. 36 yaşındaki kadına ensest ilişkiden 9 yıl hapis cezası verildi.

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşanan ensest ilişki ahlaki değerleri zorlar nitelikte. 36 yaşındaki Aimee Louise Sword, oğlunu henüz bir bebekken evlatlık verdi. Oğlunu evlatlık alan aile, Sword'u düzenli bir şekilde bebeğin gelişimi hakkında bilgilendirdi, fotoğraflar gönderdi. Ancak 2008 yılında bilgilendirme aniden kesildi. Bu durumdan rahatsız olan kadın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden oğlunun peşine düştü. Facebook aracılığıyla evlatlık olarak verdiği çocuğuna ulaşan Sword, oğluyla düzenli olarak buluşmaya başladı. Öz oğluyla defalarca cinsel ilişkiye giren Sword hakkında dava açıldı ve 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sword'un avukatı anne ile oğul arasında yaşanan ilişkiyi şöyle anlattı: "Aimee Louise Sword 14 yaşındaki çocuğunu ilk defa gördüğünde anne-oğul ilişkisinden farklı bir duyguya kapıldı. Onu bir yabancı gibi hissetti ve cinsel ilişkiye girdi. Aimee neden böyle davrandığını bilmiyor. Her şeyin bir anda gerçekleştiğini söyledi."

Kaynak: Hürriyet

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
annelik duygusundan zaten noksan oldugu icin evladina kiyip evlatlik vermis
hadi oda yetmemis nasil ama nasil cinsel iliskiye girer ya inanamiyorum
birincisi öz oglu
ikincisi öz oglu bile olmasa daha yenice ergenlige adim atmis 14yasinda bir COCUK
:sok:sok:sok

Allah akil fikir versin

kimseyi dogru yolundan ayirmasin
evlatlarimizida korusun

Tepki
37
Bende Michigan'da yasiyorum ve oturdugu semt bize 40 dakika uzaklikta bu haber cikinca ilk esim anlatmisti ve ben inanamamistim ama hangi kanali acsaniz bu haberden bahsediyorlardi malesef o zaman inanabildim cunku hicbir insanin ozelliklede bir annenin oz evlediyla yapabilecegine inanmak cok zor...:alsana::alsana:
ayrica bu manyak kadinin 4 yada 5 tane daha cocugu varmis :alsana::alsana: umarim onlara bir zarar vermemistir :dertli::dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar