Oğlunun kalbini taşıyan adamla tanıştı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
434730110098.jpg

Oğlunun kalbini taşıyan adamla tanıştı

Bir annenin belki de en zor anlarından biri... Anne oğlunun kalbini taşıyan adamla bir araya geldi.

Margaret Valsechi oğlunu 23 önce kaybetti. Oğlunun kalbi kalp hastası Bobby Doherty'ye nakledildi. Anne 26 yaşındaki oğlu Stephen'in kalbi ile hayata dönen Bobby Doherty ile bir araya geldi.

Oğlunun kalbini taşıyan Doherty'ye duygusal bir şekilde sarılan Margeret bu anı "inanılmaz bir an" olarak tarif ediyor.

26 yaşındaki Bobby Doherty doğuştan kalp rahatsızlığı yaşamıştı. 5 ay boyunca kalp nakli için sırada bekledi. Anne Margaret'in cesur kararı sayesinde aradığı kalbi buldu.

Doherty anne Margeret ile buluşmadan önce kalp nakli bekler gibi gergin olduğunu söyledi. Doherty "Kendimi suçlu hissetmiştim çünkü ölen oğlunun kalbini aldım" diye konuştu. "Ancak Margeret'i gördüğüm zaman onun da mutluluğunu görünce çok mutlu oldum" diye konuştu.

Anne Margeret ise buluşmanın tarif edilemez olduğunu sonunda oğlunun kalbini taşıyan kişiyle tanışmanın çok mutluluk verici olduğunu söyledi.
Sabah

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
tarif edilemez bir duygu kesin,ama yavrusundan bir parça taşıyor olması,anne için paha biçilemez
acı ve mutluluk yanyana.......

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar