Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün doktora gittik doktor erkek dedi aslında kıza çok hevesim vardı ama hayırlısı erkekmiş demek ki sağlıklı olsun inşallah oğluşum.. adını da melih koymayı düşünüyorum değiştirmezsem:bebecik
ilknurcum hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. benimde içimden gelen hep kızdı erkek aklıma bile gelmiyordu, rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki. benim oğlum olacak Allahın izniyle. sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur inşallah canım.
Dün doktora gittik doktor erkek dedi aslında kıza çok hevesim vardı ama hayırlısı erkekmiş demek ki sağlıklı olsun inşallah oğluşum.. adını da melih koymayı düşünüyorum değiştirmezsem:bebecik
Aslan anası olacaksın sende demek.
Sitemizde aslan anaları çoğunlukta sanırım.
Benden sonra,Ariş,sonra sen..Bakalım daha devamı gelir inşallah
Sağlıcakla gelsin inşallah Melih bebek.
İlk_nur'um birtanemmmmm inan çok sevindim hamiş olmana yeni öğreniyorum birde oğluşun olacakmış. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağna almayı nasip eder inşallahhhhhh :bebecik
sağolun kızlar fırsat bulup giremiyorum pek fündüz dükkana git akşam gel yemek yap ye falan filan derken zaman nasıl akıp geçiyor farkına bile varmıyorum şaka maka 5. ayımız bitmek üzere bebişim hareket ediyor artık kıpır kıpır:elif: