Oğluşumuz, bebişimiz, teyzesinin birtanesi

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Aslında bu konuyu 2 gün evvel açıp içimdekileri sizlerle paylaşacaktım,ancak hem benim iş yoğunluğum hemde bebişiizin resmini bir türlü skayn edememden dolayı azıcık gecikti.
Neyse Çarşamba günü benim chatlack kardeşim ile doktor arayışındaydık ve randevu aldık hiç bilmediğimiz bir doktordu belki ama tanışıp olur veya olmaz okeyi bizler verecektik.Randevu saati akşam 17:00 biz hastahanedeyiz sanki muayene olucak ben gibi kalbim yerinden çıkacaktı.Neyseki çağrıldık odaya girdik aman Allahım yok böyle bir doktor ya şirinmi şirin,tatlımı tatlı..
Hemen hamsi balığımı görmek istiyorum dedim ve başladık bebişimizi aramaya,
''nasıl'' dedim doktor hanım balığım,
''ne balığı ya dedi doktor balina olmuş resmen bu balina'' dedi

Ay bir baktımki bebiş oradaydı öyle bir hareketliydiki elini sallıyor,bacağını hareket ediyordu.Tam biz bakarken parmağınıda ağzına götürmük emmeye başlamazmı tam o esnada resimledi doktorumuz ve işte bu şirin bebişimizin resmini sizinle paylaşmak istedim.
Sizlerden tek ricam lütfen bakarken dua ediniz,nazara falan gelmesini istemiyorum çünkü.(3 Kulfu,1 Elham okumanız yeterli olucaktır)

İşte benim hamsi balığım oğluşumuz:bebek:

Tepki
40
Canım Teyzesinin Bitanesi ....yerim ben onu yaa...aLLahım sağ saLim kucağımıza aLmayı nasip eder işaLLah....aLLahım sen oLmayanLarada bu güzeLLiği tatmaLarını sağLa yarabbim...

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Bundan öncede 2 kız teyzesiyim ben,bu ilk olucak benim için erkek teyzesi olucam.Belki bunun heyecanı belkide benim chatlackın halen böylesine bir güzellik içinde tşıdığındandır bilemiyorum ama inanın çok heyecanlandırdı beni.Hele o ekrandan bebişime bakarken bile kalbim yerinden atıcak gibi oldum,gözlerim doldu.Harika bir duygu anlatılmaz yni.
Rabbim herkeze tattırsın inşallah,Rabbim eli ayağı düzgün,sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:besik:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Maşallah benim yeğenime anneside iyi bakmış yanii aferin ona çok nanemolaydı ama bebişine iyi bakmış canımm benim Allah tamamına erdirsin inşallah Kucağına sağlıklı bi şekilde almak nasip etsin tabi bizede nasip etsin kız dedik ama erkekmiş yanıldık yani sağlıklı olsunda ha bide çok yaramaz olsun dermişim hani erkek yaa afacan olur:)
CANIM ARKADAŞIM KUTLUYORUM SENİ ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN YARABBİM NAZARLARDAN SAKINSIN
ha unutmadan okudum he dua:)

Hamarat

Daimi Üye
Tepki
749
Oy Allahım nazarlardan saklasın o küçücük parmakını yerim
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kem gözlerden korusun inşallah

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Şahmaran teyzesi merak etme bebeğin resmine bakarken okudum söylediğin duaları.illk baştaki yazdıklarını okurken ben de korktum allah nazardan korusun diye.Çünki o kadar güzel anlatmışın ki kanım kaynadı benim de.Sonunda hatırlatman iyi olmuş maşallah dedim ama 3 ihlas 1 fatiha okumayı unutabilridim hatta aklıma gelmezdi ama sonra okudum söylediğin şekilde.Allahım annesini de bebği de korusun nazardan.

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Evet kızlar inanın ne yazacağımı bilemiyorum.O kadar heyecanlıyımki anlatamam.Oğluşumu ilk kez bu kadar yakından görebildim.İnanılmaz bir duygu.Allah tadmayan herkeze tattırsın.inanılmaz mutluyum.İlk zıbınını teyzesi şahmaran aldı bile o kadar güzelki Allahım sağ salim kucağıma da almayı nasip eder inşallah.Hastane de şahmaran ve beni görseydiniz ikimizde o saniyeler ağlamamak için kendimizi zor tuttuk.Görseydiniz şahmaranı sanki onun bebeğiydi o kadar heyecanlıydı.Dualarınızı esirgemeyin ben ve oğlumdan.Şimdiden hepinize çok tşk ediyorum.:ninni:

lilaa

Aktif Üye
Tepki
154
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder işallah....Allah olmayanlarada versin rabbim

hiracan

Yeni Üye
Tepki
19
chatlack herşey gönlünce olsun.siteye uzun süredir girmedim onun için şimdi yazıyorum seni ve bebeğini allah nazarlardan korusun.:ninni:

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
[biz Niye Göremiyoruzzzzzzz....alaalahhh...allah Bagışlasın Arkadaşim.dogumunuda Nasi Ettsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar