Öğretmene mesaj gözaltısı!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Öğretmene mesaj gözaltısı!

Bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen, 3 lise öğrencisi kıza mesaj çektiği iddiasıyla gözaltına alındı

attachment.php

Bayram OK / SAMSUN (AHT)

Samsun'da bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen, okulda staj yapan 3 lise öğrencisi kıza cep telefonundan mesaj çektiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan evli ve 1 çocuk babası G.Ö.'nün (37), okulda özel eğitim stajı yapan lise son sınıf öğrencisi Y.T. (19), A.A. (18) ile Ö.K. (18) adlı kız öğrencilere cep telefonundan, "Sizler cıvıl cıvılsınız. Gezelim, eğlenelim" diye mesaj çektiği iddia edildi.

Kızların durumu ailelerine bildirmesi üzerine, aileler polise şikayette bulundu. Öğretmen G.Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan G.Ö. adliyeye sevk edildi. Nöbetci Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen G.Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafımdan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ekli dosyalar

• 601489_detay.jpg
    601489_detay.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 52

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
iyi sadece msj atmış ne haberler gördük.........bu çürük elmaları hemen meslekten atmalı ne halleri varsa görsünler:ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar