Ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü edebileceğim en büyük küfür bile yapılanın yanında az kalır.
Neden erkeklerin aşağılık kompleksleri yüzünden biz bayanlar sorumlu tutuluyoruz.
Bütün Kadın Forumlarında dert bölümünde Aldatılan kadınların hikayeleri var ve bu kadınlar tahmin edilemeyecek kadar ağır bir vicdan yüküne sahipler sabırlılar.Zorda olsa dayanıyorlar fakat kendilerini aldatan eşlerini yahut sevgililerini dövmüyor yahut öldürmüyorlar.
Çok mu az seviyorlar sanki eşlerini aksine çok daha fazla..
Birkaç gündür gözümün takıldığı videoyu nihayetinde izledim böyle vahşice böyle canice böyle ahlaksızca bir tutum daha önce görmedim.
Ankara Keçiörende kendisini aldattığını iddaa ettiği sevgilisi ve ablasına zorla video çekip sürekli tokat atıp onlara şiddet uygulayan ve akılları sıra bir ceza veren bir arkadaş grubu..
Nasıl bir iğrençlikti o izlerken gözlerim doldu o an orda olup elimde bir sopayla beyinlerini patlatmak geldi içimden..
Ne olursa olsun bunları hak ederlermiydi ? Akılları sıra erkeklikti bu yaptıkları delikanlılık dersleri verdiler ya.
Delikanlılık NEDİR düşündüm !
Aldatıldın mı ? = Ayrıl , Boşan , Terk Et !
Onun hatasına verebileceğin en büyük ceza o olur.Fakat dövmek nedir ? Hangi hakla hangi zihniyetle ?
Daha 18 yaşlarına bile girmemiş kız çocuklarımız bunlar yazık değil mi onlara ? Sosyal Medyanın hatalarını ve yanlışlarını kapmış olamazlar mı ? İyi bir ailede yetişmemiş başı boş olamazlar mı ? Eğitimlerini alamamış olamazlar mı ? Herşey olabilir..Bu kızlarımız ileride anne olacaklar ve travmayı hayatta unutmayacaklar..İfşa edildiler alenen.
He birde barzolar var onlarda büyüyecek sonra bir mahalleden tanıştığı kızla evlenecek sonra kızın hayatını sonrada evladının hayatını mahvedecek ben ne diyorum biliyormusunuz bence herkes evlendirilmemeli hatta herkese güvenmemeli korkmalı insan evladı çağımız malesef kadınlarımızın canını çok yakıyor..Siz anneler lütfen oğullarınızı güzel eğitin babaları ne kadar sorumsuz olursa olsun oğullarınızı bayanlara saygılı olmayı öğretin..Çünkü erkeğin saygısı kadının sadakatini doğurur.
Çok konuştum zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim sadece dolmuştum ve boşalttım.