Okulu neden yaptıramadı?

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
attachment.php

Mehmet Ali Erbil, o okulu neden yaptıramadığını açıkladı.
Mehmet Ali Erbil, babası adına yaptırmak istediği okul projesini hayata geçiremediği için üzgün: O dönemde büyük bir mali kriz yaşanıyordu. Kriz beni de etkiledi. Bakanlık da 'bu iş gönül işi' deyip beni affetti

Babası, tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil adına okul yaptırmak için protokol imzalayan Mehmet Ali Erbil, okulu yaptırmadığı için 723 bin TL cezaya mahkum edildi. Ancak devlet tarafından affedilen ünlü şovmenin sayesinde 25 kişinin de aftan yararlandı.

MİLLETİME SAYGILIYIM
Türkiye'de o dönemde büyük bir mali kriz yaşandığını söyleyen Erbil, babası adına yaptırmak istediği okul projesini gerçekleştiremediği için çok üzüldüğünü söyledi. Erbil, 'Ben her zaman vatanıma ve milletime saygılı olmaya çalıştım. Bu iş gönül işi. Söz konusu dönemde ülkede büyük bir kriz baş gösterdi. Fabrikalar, holdingler kapandı, binlerce insan işsiz kaldı. Eğlence sektöründe çalışan bir insan olarak biz de bu krizden etkilendik. Yanımda çalışan onlarca kişi, bakmakla yükümlü olduğum insanlar vardı. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanı'yla görüştüm. Onlar bu işin gönül işi olduğuna karar verdiler' dedi. (Akşam)

Ekli dosyalar

• 14578350.jpg
    14578350.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 66

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
bu haberi okuuştum ,zamanında okul yaptıramadı ,hala zamanı var şimdi yaptırabilir..

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
evet nasılsa parası çok bari hayır işlerine harcasınlarda ölünce adları yaşasın...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Nafaka ödemekten okul yaptırmaya sıra gelmiyor ne yapsın:panter:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
İşte Mehmet Ali Erbil`in açıklaması

35 BİN LİRA NAFAKA ÖDÜYORUM"
İşte Erbil'in çarpıcı açıklamaları: ''Muhasebecimin söylediğine göre 25 bin lira nafaka ödüyoruz, masraflarla 35 bin lirayı buluyordur. Şu anda sarayda padişah olsam haremdekilere hâlâ nafaka ödüyor olurdum. Düşünsenize Hürrem benden nafaka alıyor olurdu. Muhasebecimin söylediğine göre 25 bin lira nafaka ödüyoruz, masraflarla 35 bin lirayı buluyordur.

Boşandığım eşlerime verdiğim gayrimenkullerin hepsi çocuklarımın üstüne. Onların geleceği için yapıyorum bunları.

Evlilik sözleşmesine karşıyım. Hiç bir eşimle evlilik sözleşmesi yapmadım. Samimi bulmuyorum.Verdiğim tüm mallarda çocuklarımın üstüne.

Şimdiye kadar aldatılıp aldatılmadığımı bilmiyorum. Bu konuda da kompleks yapmıyorum. Erkek nasıl aldatıyorsa kadın da aldatabilir.''

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar