Olimpiyat Şampiyonu atlet öğretmen oldu

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395

Olimpiyat Şampiyonu milli atlet Aslı Çakır Alptekin, önceki günkü öğretmen atamalarında, yaşamını sürdürdüğü kent olan Kütahya'daki bir ortaokula atandı ve dün okuluna gitti.

Londra Olimpiyatları'nda, kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanan milli atlet Aslı Çakır Alptekin, beden eğitimi öğretmeni oldu.
Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan milli atlet, Milli Eğitim Bakanlığı'nca önceki gün gerçekleştirilen öğretmen atamalarında, Kütahya Büyük Saka Mahallesi'ndeki Saka Ortaokulu'nda görevlendirildi.
Alptekin, kaydını yaptırmak için gittiği okulda, öğrenciler tarafından çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Kaydını yaptırmak için eşi ve antrenörü İhsan Alptekin ile okula giden milli sporcuya sevgi gösterisinde bulunan öğrenciler, ''Hoş geldiniz öğretmenim'' diye tezahürat yapıp alkışlayarak, çiçek verdi.
Alptekin, daha sonra Saka İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü İsa Bayır ve öğretmenlerle tanışıp sınıflardan birine geçti ve bir sıraya oturup öğrencilerle sohbet etti.
120912-aslisonhaber.hlarge.jpg

"KENDİM GİBİ SPORCULAR ÇIKARMAK İSTİYORUM"
Alptekin, sınıfta yaptığı açıklamada, okulda çok hoş karşılandığını belirterek, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar