Ölmüş kocasından çocuk doğurdu!

M

mira

Misafir
Kanserden kaybettiği kocasından çocuğu oldu..

25 yaşındaki dul kadın, 20 ay önce kansere kurban verdiği kocasından ikiz çocuk sahibi oldu

Dünyaya gözlerini yeni açmış ikizler Ruby ve Chaise Bowen, neredeyse iki yıl önce ölmüş babaları Gavin'in hatırasını yaşatacaklar.

Gavin, 22 yaşındayken nadir görülen bir kanser türünün tedavisi için kemoterapiye başlamadan önce, spermlerini dondurmaya karar verdi.

Gavin ve dul eşi Kelly, o sırada çocuk istediklerine karar verdiler, ancak tedavinin Gavin'in doğurganlığını azaltacağı açıklanınca, spermleri dondurmayı planladılar.

Kemoterapi, Gavin'i kurtaramadı. Nisan 2008'de çift evlendikten iki gün sonra Gavin hayatını kaybetti.

Şimdi, Gavin'in dul eşi Kelly, yılbaşı gecesi çocuklarını doğurmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

"İkizler gayet iyi durumda, keşke Gavin de bunu görebilseydi" diyen Kelly, eşinin Ewing's Sarcoma adlı nadir görülen ve kemikleri etkileyen bir kanser türü yüzünden hayatını kaybettiğini söyledi.

Kocası öldükten sonra dondurulmuş spermleriyle iki kez hamile kalmayı deneyen ancak başarısız olan Kelly, son kez deneyip hamile kaldığını açıkladı ve ekledi:

"Bir çok kötü şey yaşadık, ama yeni bir yıla yapılabilecek en güzel başlangıç bu olmalı"

Bugün Gazetesi

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
kararina saygi duyuyorum
demek esini cok sevmis
zaten planlarinda varmis mis
ne diim
dogrumu yapmis bilemem
her koyun kendi bacagindan asilir sonucta
ama sperm bankasina gidip alelade bilmedigi tanimadigi birinin spermini enjekte ettirmesinden daha iyi

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
bu ne sevgi bu ne aşk
tamam çok sevmiş olabilir ama yinede iyi cesaret babasız çocuk büyütmeye kalkışmak
dahada gençmiş
yeni bir hayat kurabilirdi kendine
bizim burda olsa 2 çocukla onu kimse almaz :(
birde adam kanserden ölmüş
allah vermesin hastalıkların çoğu genetik
inşallah kendi çocuklarından çıkmaz :(

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
çok güzel birşey yapmış....çok sevmiş demekki...hatırası kalmış hiç olmazsa...ben de olsam aynı şeyi yapardım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar