Ölü ikizini bedeninde taşıyor

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
49216D69CEB9AF4AA0C35B5Fr.jpg

Yaşamını ölü ikizine yapışık olarak geçiren Filipinli Rudy Santos şimdi ikizinden ayrılıp ayrılmayacağının kararını vermek zorunda.

The Sun gazetesinin haberine göre, ahtapot adam olarak bilinen tıp fenomeni Rudy Santos dört kola ve üç bacağa sahip.

Anne karnındayken ikizi ölen, ama ölü bedeni Rudy'nin bedenine yapışık olan ikizinin iki kolu ve bir bacağı Rudy'nin bedeninden dışarıya sarkıyor.

İşte bu yüzden ona herkes "Octoman" ya da "Ahtapot Adam" diyor.

Bu durum Rudy'nin sağlığını fazla etkilemiyor ama yaşam kalitesini oldukça berbat ediyor. Ne rahat hareket edebiliyor, ne de doğru dürüst giyinebiliyor.

1970'li 1980'li yıllarda bedeninin bu garipliği sayesinde önce bazı televizyon şovlarında boy gösteren, sonra radyo programları yapan Rudy, artık giderek daha zor hareket ettiği için, çalışıp ekmek parasını kazanamıyor. Yardımlarla yaşamını sürdüren Rudy Santos sonunda zor da olsa, müthiş bir ameliyata hazırlanıyor.

Uzmanlar şimdi ikizinin hangi parçalarının yaşadığını kontrol etmek için bir dizi incelemede bulunacak ve organlarının çalışıp çalışmadığını anlayacaklar. Buna göre, uzmanlar, bu yaşta ameliyatın mümkün olup olmadığına ve doğuracağı risklere karar verecekler.

kaynak:sabah

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
harbi gerçek mi bu yane çok kötü nasıl yaşıo allahım sana şükürler olsunki bizi saglıklı yarattın allah yardımcısı olsun dünyada böyle deişik ne olaylar var acaba:s

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
çok ilginç ne diyecegimi şaşırdım
bunca yıl ikiziyle nasıl yaşamış
bilemiyorum ama bana pek inandırıcı gelmedi

büşra44

Yeni Üye
Tepki
11
yok ya bence bu şaka olmalı olamaz böle bişey ya gözlerime kulaklarıma inanamadım

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bence o olu ikizi ona hastalik yapabilir ve mumkun degil saglikli olmasi, bencede baska birsey var bu durumda
eger gerceksede aman yarabbim

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
olabilrmi ya böyle bişey anne karnında bile ikizleden biri öldümü hemen alıyorlar

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
Rabbime nekadar şükretsek azdır sağlığımıza sıfatımıza binlerce kez şükür olsun Rabbim kimselere de çekemiyecegi yükler vermesin inşallah tülerim üferdi resmen

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
bencede imkansız gibi hem çürür hem kokar o ceset kemik kalmazmıydı bunca zamandır :( doğruysada Allah kurtarsın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Allah korusun neler var acaba ameliyat oldu mu adam konu eski ama :kahve:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
2_aussergewoehnlichemenschen_01_oktopusmann.png

alman haberlerine baktim adam zayiflamis artik yemek yeme zorlugu varmis. simdiye kadar ameliyat olmamis cünkü ailece tanri böyle yaratti diye düsünmüsler, birde televizyonlara felan cikarak bu hali ile para kazanmis. ama simdi olmasi grkiyormus kalbi zayiflamis. ve gercek bir tane daha resmi vardi ama koymak istemedim. cüreme yok. yanindakilerde karisi ile kiziymis.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar