Ölüme 5 kala Kim Olsun Yanınızda?

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
eşimi isterdim bir kezdaha sevdiğimi söylemek için.yada istemezdim ondan ayrıldıgımı görmesini kararsız kaldım.....yani ölüm :kurallar:daha gençiz

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
çocuklarımı ve torunlarımı son bir defa görmek isterdim:gulegule::gulegule::gulegule::gulegule::gulegule::gulegule::gulegule:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
vallaa bi yanım zaten ölürken aklıma kimse gelmez kendimi düşünürüm diyo bi yanımda sevdiklerim olsaydı diyo Allah hayırlı ölümler versin inşallah

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
ölüm anında kimsenin hayrı olmaz,o yüzden kimse olmasada olur,o anda ölecek olan kendi derdine düşer,rabbim bizleri imansız gitmekten korusun sonumuzu hayır etsin inşallah..amin..

OP
H

Hera

Misafir
Karşı komşumun Kocası 4 yıl önce Vefat etti yatakta Sabahleyin Karısı ile Helalleşerek Gitti önce tuvalete Götür beni dedi zorla götürdü sonra yatağına döndü her ikisi de ve dediki Çocuklar sana emanet sende sana emanet Dualar okuyarak kelimeyi tevhid kelimeyi şahadet getirerek gitti adam Allah Rahmet eylesin ardında AMBULANS geldi o yüzden kim olduğu ve ölümün nerede olduğu Önemli Allah herkese böyle vedalaşarak Ölmeyi nasip etsin....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar