"Ölümü özledim"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
"Ölümü özledim"

Üniversiteli gencin intihardan önce Facebook'taki notu AHT

587793_detay.jpg

Necmettin ÇUHADAROĞLU/ KAYSERİ (AHT)

Kayseri'de hafta sonu bir bankta tüfeği ağzına dayayıp intihar eden Afyon Kocatepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi 18 yaşındaki Soner T.'nin Facebook'taki sayfasında ölümle ilgili mesajlar paylaştığı ortaya çıktı. Soner T.'nin profilindeki resimli mesajlarında, "Başınız sağ olsun. Gürültülü yaşadım, sessiz ölüyorum. Bu işkence, bu acı nereye kadar gider. Ölüm yakın bana. Martılara söyledim son isteği, bu aralar ölümü özler oldum. Kaderime rest çektim, isyanlardayım. Ben seni sevdim de öldüm. Ölümü özledim anne" cümleleri dikkat çekti.

Kayseri'ye ağabeyini ziyarete gelen Afyon Kocatepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Soner T., Cumhuriyet Mahallesi'nde bir banka oturup
tek kırma av tüfeğini ağzına dayayıp intihar etti. Olay yerine gelen polis, yaptığı araştırma sırasında gencin ayağının altında bulduğu mektubu incelemeye alırken Facebook'taki sayfasında ölümden bahsetmesi dikkat çekti. Soner T.'nin profilindeki resimli mesajlarında şu cümleler dikkat çekti.
"Başınız sağ olsun. Gürültülü yaşadım, sessiz ölüyorum. Bu işkence bu acı nereye kadar gider, ölüm yakın bana. Martılara söyledim son isteği, bu aralar ölümü özler oldum. Kaderime rest çektim isyanlardayım. Ben seni sevdim de öldüm. Ölümü özledim anne".

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
yazik,ALLAH tahsiratlarini affetsin,,,acaba annesinin vefatindan sonra,dayanamadi onun yokluguna,,,
olumu ozledim anne,,,diyince ben oyle anladimda,,,yazik olmus,,,

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ölümü özledim ne demek ya sanki daha önce ölmüşte özlemiş yazık etmiş kendine şimdi eminim yaşamı özlüyordur...ne diyelim Allah rahmet eylesin

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Ölüm Güzel bende bazen Ölümü Özledim Babam diyorumda Ahiretini yakmak ne aklıma uyuyor ne imanıma ALLAH affetsin kardeşimizi kimbilir ne çıkmazlardaydı.. ..

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
yazık etmiş kendine kimbilir ne derdi ne sorunu vardı üzüldüm allah günahlarını affetsin:sim3::sim3::sim3:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ölümü cikis yolu görmüs kendine. Allah´in verdigi cani sadece Allah alir, keske yapmasaydi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar