Önce virüs gönderdi sonra tecavüz etti!!!

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
İnegöl'de bilgisayar tamirciliği yapani Yaşar Kise, internet üzerinden tanıştığı Ankara'da öğretmenlik yapan kız arkadaşının bilgisayarını virüs gönderdi. Ve olanlar oldu...

BURSA'nın İnegöl ilçesinde bilgisayar tamirciliği yapan 25 yaşındaki Yaşar Kise, internet üzerinden tanıştığı Ankara'da öğretmenlik yapan kız arkadaşının bilgisayarını virüs göndererek bozup, daha sonra tamir için gittiği evinde tecavüz ettiği ve şantajla parasını aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Kise çıkarıldığı savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ankara'da öğretmenlik yapan 25 yaşındaki E.N., Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, internette tanıştığı İnegöl'de bilgisayar tamirciliği yapan Yaşar Kise'nin kendisine tecavüz edip, şantajla para istediğini öne sürdü. E.N. dilekçesinde, "Y.K. ile internette tanıştık. Sonra virüs gönderdiği bilgisayarımı çökertti. Bana, `Bilgisayarını benden başka kimse tamir edemez' dedi. Kabul ettim. Ankara'ya çağırdım. Bilgisayarı tamir ederken bana tecavüz etti. Sonra o anı görüntüye aldığını söyledi. Şantaj yaparak bu zamana kadar 11 bin YTL paramı aldı. Hala para istiyor" dedi.

Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Yaşar Kise İnegöl'de gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde susma hakkını kullanan Kise, savcılıkta yaptığı savunmada, "E.N. ile arkadaşlığımız oldu. İlişkiye de girdik. Fakat kendi isteğiyle oldu. Gerçekleri söylemiyor" diye konuştu.

İnegöl Cumhuriyet Savcılığı, ifadesini aldığı Yaşar Kise'yi tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

Haber: DHA

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
sahtekarlıklar ne boyutlara gelmış kapıyı kımseye açmasak kafi bu zamanda yazık kıza

Valla canım haklısında bayanlarda acayip korkusuz olmuşlar.Tanımadığın insanı ne diye gel b.sayarımı yap diyorsun.Çağır güvenilir yeri belli olan .sayarcıyı yaptır olmuyormu bırak kalsın.Ne diye tanımadığın bir insanın sözüne inanıyorsun.

Tepki
8.216
Valla canım haklısında bayanlarda acayip korkusuz olmuşlar.Tanımadığın insanı ne diye gel b.sayarımı yap diyorsun.Çağır güvenilir yeri belli olan .sayarcıyı yaptır olmuyormu bırak kalsın.Ne diye tanımadığın bir insanın sözüne inanıyorsun.

OYLE SAFLARIMIZ VARKI İÇLERIMIZDE CHATLACK ÇIMMM mesela sen ben bunu düşünüyoruz tedırgınız belkıde evlı olduğumuz için bıraz daha temkınlıyız bekarlardan gerçekten çunku evlı ıle bekar arasında fark oluyor ınsan evlenıncer daha Bı düşüncelı ve olgun oluyor

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
yaa ne kadar terbiyesiz be kızım sende bu kadarmı safsın Allah'ım sen koru ne manyaklar var...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
:saskin:Bu ne ya okuduklarıma inanamadım,böyle bir işi organize etmek, yazık yaa nereye gidiyoruz bizler nereye-zebaniKimseye güvenemiyeceksin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar