Onları Barıştırmak Bana Mı Kaldı?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
attachment.php

SEZEN Aksu, önceki akşam Nişantaşı’ndaki mekânı Frankie’de Beyazıt Öztürk’ü ağırladı. Mekândan ayrılırken basın mensuplarıyla sohbet eden sanatçı, arkadaşı Ajda Pekkan’ın çok ses getiren “Hayvan mezarlığına gömülmek istiyorum” açıklamasını da yorumladı.

Aksu, “Ajda’nın hayvanlarla ilgili büyük bir hassasiyeti var. Kendi aramızda konuşurken böyle çok iri cümleler kurabiliriz ama anlarız aslında denilmek isteneni. Herkes o cümlenin özünü, Ajda’nın ne demek istediğini anladı” dedi.

Küs kalamazlar
Aksu, Ajda Pekkan’la Bülent Ersoy arasındaki tartışma hakkında ise şunları söyledi: “Öfke anında sert sözler çıkabiliyor insanın ağzından. Çok düşünüp az konuşmak lazım. Öfkeni, dilini kontrol edeceksin.

İkisi de çok kıymetli insanlar ama neticede insanlık hali, biri birine kızmış, çok sert şeyler söylemiş. Hiç büyütülecek bir şey yok.”

Sanatçı, “Barışmaları için arabulucu olur musunuz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Anneannem ‘Şeytanın işi olmayınca kuyruğunu tartarmış’ derdi.

Dünyanın işi var başımda. O kadar işin arasında koşacağım bir de onları barıştıracağım! Yetişkin insanlar onlar, zaten küs kalmazlar.”

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 62

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Benim ninemle aynı yaştalar ama benim ninem evin içerisinde takma dişlerini arıyor.Bunlarda maşallah ilk okul bebeleri gibi birbirine giriyor..
İlginç

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
:gulsemmi::gulsemmi: ilahi @Deokman :D

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bence ikisinede yakismiyor ama Bülent Ersoy daha fazla yükleniyor sanki Ajda Pekkan´a

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
Bülent abla iyidir ya :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar