Daha üzerinden 15 gün geçmeden şimdide Çanakkale Geliboludaki yangın ile sarsıldım.Neden kim yapar bunu -zebani nasıl bir vicdan yapar bunu-kizgin?Ha bir insanın canına kıymışsın, ha bir ağacı yakmışsın benim gözümde bir caniden -zebanifarksızsın.
Rabbim bunu yapanların sende yüreğini yak,cayır cayır yansın belki o zaman anlarsın ne olduğunu(Beddua etmem sevmem ama inanın o kadar çok kötü oldum ki )halen yangın söndürülemedi kontrol altına alınamadı poyraz sebebi ile ve kaç saat geçti aradan.
Çocuklarımıza bırakacak bir yeşilimiz bile kalmayacak,nasıl oksijen alacaklar,birde yanan yer çok önemli bir bölge Çanakkale'miz yanıyor arkadaşlar..
Bunu yapan adi kimsin adam gibi derdini anlat,ne istiyorsun ormanlarımızdan..
Rabbim bunu yapanların sende yüreğini yak,cayır cayır yansın belki o zaman anlarsın ne olduğunu(Beddua etmem sevmem ama inanın o kadar çok kötü oldum ki )halen yangın söndürülemedi kontrol altına alınamadı poyraz sebebi ile ve kaç saat geçti aradan.
Çocuklarımıza bırakacak bir yeşilimiz bile kalmayacak,nasıl oksijen alacaklar,birde yanan yer çok önemli bir bölge Çanakkale'miz yanıyor arkadaşlar..
Bunu yapan adi kimsin adam gibi derdini anlat,ne istiyorsun ormanlarımızdan..