Otobüs şoförlerini protesto ediyorum

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
:protesto::protesto: madem otobüslerde sigara içmek yasak kapalı alan yaa neden otobüs şoförleri içiyor onların ayrıcalığı ne acaba bence onlarda içmemesi lazım içen var içmeyen var çocuğu olanı var hastası var :protesto: ediyorum sigara bende içiyorum ama kurallarada uyuyorum içilecek yerde içerim içilmeyecek yerde içmiyorum :protesto:

Tepki
8.216
uzgunum damlanurcum ama protestona katılmayacağım sizler kurallara uyabılırsınız çunku gittiğiniz mesafe en fazla 1 saatınızı alacak ama otobus şoförleri sabahtan akşama kadar direksiyon başındalar ve çok stresli bir iş yapıyorlar e taksıcıler gibi kenara çekıpte bır sıgara molası vereyım dıyecek sanslarıda yok.. hem camıda açıyorlar içerken.. bence içmelerinde bır mahsur yok...

OP
damlanur

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
:kurallar::protesto: düşününkü çocuklarınız var rahatsız oluyorsunuz düşününkü uzun yoldasınız bir otobuste 50 kişi varsa bir otobüs şöförü kendi zevki için rahatsızetmeye hakkı yok bence stresli iş tabiki o ayrı konu herhalde bir kişi sabredebilir 2 yada 3 saat kendimce protesto ediyorum anne olarak

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Ben de katılıyorum protestoya canım.
Çünkü ben sigara kullanmadığım için duman beni çok rahatsız ediyor.Üstüne üstlük bir de ottobüsteki egzos kokusu yok mu karışınca o yolculuk bana işkence geliyor.
Evet şöförleri anlıyorum tiryakileri de anlıyorum içmeden sinirli oluyorlar ama bizim suçumuz ne ki ve de benim çocuklarımın.m,:aglayan:
Mola yerleri yok mu.. Molada vc ihtiyacı çay yemek vs.. belli bir süre var..sigara da içilemez mi o arada????:confused:

Ama ben zaten çoktandır otobüse binmiyorum özel arabayla gidiyorum da eskiden çok rahatsızlık duymuştum..

Velhasıl biz içmeyenleri de düşünerek bir orta yol bulunabilir.
Kullanan şöförlere de afiyet şeker olsun tabiiii mola yerlerinde.::eek:

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
bence sıgara bireyin kendi verbilecegii bi karar..bırakılsın demekle bırakılmaz maleseff..herkez bildigini yapar bu konuda.üzgünüm..

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Üzülme canım ben kimseye sigarayı bırak demem Evimde de ikram edecek bir sürü marka sigara var kendim içmediğim halde..
Ben olsa olsa sendiklerim sağlıklı olsun açısından tavsiye edebilirim .İsteyen içebilir kimse benim keyfime karışmayacağı gibi ben de karışamam...Herkes kendi hayatını yaşasın mutlu olsun. otobüste içmesinler ama.. Yasak zaten öyle biliyorum.
Ya da ben zaten otobüse binmem o zaman.:cicek:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Protestoya sonuna kadar katılıyorum.
Otobüs şöförleri uzun yola çıkıyor olabilirler, o otobüste hiç tiryaki seyahat etmiyor mu?
Onlar nasıl dayanıyorsa , şöför de dayanmalı.
Molalarda içsinler , yada tamamen bıraksınlar.
Kimseyi sigara dumanına boğmaya hakları yok , ilgili firmaya gerekli şikayeti yapın bakalım içebilecekler mi.
Çocuğu olan var astımı olan var , kalbi olan var.
Protestoya katılmayanlar da varmış şaşırdım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar