Oyun parkında ölümcül tehlike

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aminee-lagdon.jpg

Oyun parkında ölümcül tehlike

İki hafta içinde iki yaşına girecek olan Aminee Lagdon, parkta oynarken üzerine düştüğü köpek pisliğini gözüne sürmesi sonucu ölümcül bir enfeksyon kaptı.

Çocuk parkının kapısına koşan Aminee düşünce elini köpek pisliğinin içinde buldu. Daha annesi ona yetişemeden ellerini gözüne süren çocuğun gözü nadir rastlanan bir enfeksiyon kaptı.

Aminee’nin gözünde köpek dışkısında bulunan parazit kurtlarının neden olduğu bir enfeksiyon tespit edildi. Küçük kız enfeksiyonun gözden beyne yayılması tehlikesinden dolayı yakın takibe alındı.

Enfeksiyon geçmezse Aminee’nin sol gözü ameliyatla alıncak. 29 yaşındaki anne, “Günde iki hap şeklinde birini gözüne enjekte edilen üç faklı ilaç kullanıyor. En kısa zamanda iyileşmesini istiyorum” dedi.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
işte ben bu yüzden parklara pek götürmedim çocukları götürdümsede
aman kumlarla oynamayın
ellerini yere değdirdiklerinde hemen ıslak mendille silerdim
görenlerde bırak çocuk mikeop alsın derlerdi ama ben gene takmazdım onları
kedisi var köpeği var şiş yapan
parklarda gece yarıları dolaşan ayyaşlar var ne yapmadıkları malüm
ıyyyyyyyyyyyy hala temkinliyimdir götürsem bilem oynatmam kumlarla

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çocuklar çok hassas olduğu için dikkatli olmak lazım hep derler mikropta alması lazım dei ama artık hastalıklar eskisi gibi değil ki kimde ne hastalık var bilemezsin

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
çocuklar çok hassas olduğu için dikkatli olmak lazım hep derler mikropta alması lazım dei ama artık hastalıklar eskisi gibi değil ki kimde ne hastalık var bilemezsin

aynen canısı
birgün k.oğlanla otobüsle bir yere gidiyoruz oğlan
parmağıyla pencere lestigine parmağıyla bastırıyor bir daha yapma dedim ve elini ıslak mendille sildim
arkamda oturan amca bırak çocuk oynasın biraz mikrop alsın dedi
bu şartlardamı dedim içim rahat etmez

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
yavrum benim ya.. Allahım şifasını versin.. ben sinir oluyorum insanların, insanlar için yapılan yerlerde kedi köpek gezdirmesine. Al nerde gezdirirsen gezdir kardeşim köpeğin çocuk parkında ne işi var:alsana:... biraz özenilmesi lazım çocukların bulunduğu yerlere sokak hayvanlarının girmemesi için tedbir almaları gerek.yüksek tel örgüler falan mesela

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben de kızımı çok sık dışarı çıkarmam yerlere ellerini sürdürtmem

Bulunduğum yerde herkesin çocuğu 7/24 gece gündüz dışardalar

hep derler bana o çocuk evde hapis büyüdü

öyle değil işte,aksi bişey olsa gelir hep bizi bulur zaten

ben gerektiğinde kızımı parka da götürüyorum oyun da oynuyor ama bu şartlarda ortam böyleyken kimse kusura bakmasın gece gündüz çocuğumu sokağa salıp ardından avaz avaz bağıramam

Yolda bulmadım ben yavrumu

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
Allah şifalık versin Allah korusun olcak oldumu işte olmadık sebeblerden buluyor :(

Ama benim en çok kızdığım şeylerden biridir bu sözde hayvanseverler bunlar ama insanlara saygı göstermeyi öğrenememişler daha Alsancakta sahilde ara ara sabah yürüyüşü yapardım eskiden sözde en sosyete kesim oturur ama pazar sabahları hayvan pisliği dolu sabah köpeğini alan dolaşıyo heryer leş gibi :(
bizim sitede bereket yasak ellerinde poşet hayvan sahibi topluyor :dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar