Oyuncu M, Sosyetik B’ye Nasıl Tecavüz Etti?

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ÜNLÜ OYUNCU MİNİBÜSTE KİME TECAVÜZ ETTİ?Öyle bir şey duydum ki yeni haftayı bekleyemedim..

Bir zamanlar ekranlarda bol miktarda boy gösteren, sinema filmlerinde rol alan ve oldukça ünlü bir ailenin en küçük oğlu olarak soyadıyla nam salan yakışıklı oyuncu, Bebek'in en popüler mekanında tanıştığı sosyetik esmer bir güzele minibüsünde tecavüz etmiş.. Evet, evet doğru okudunuz; resmen tecavüz etmiş..

Olay şöyle gelişmiş..

Yakışıklı oyuncu, Bebek'in en ünlü, en popüler mekanında esmer güzeli bir sosyetik güzelle tanışır.. İçkiler içilir, sohbetler edilir.. Muhabbet koyulaştıkta koyulaşır.. Bizim esmer sosyetik, adamın yakışıklılığına, ünlülüğüne tav olur ve alkolün de etkisiyle daha cilveli davranmaya başlar.. Adam da kızdan aldığı elektrikle geccenin sonunda bizim sosyetik güzeli evine bırakmayı teklif eder.. Esmer kız, bunun hoş bir başlangıç olduğunu düşünür ve teklifi sevinerek kabul eder.. Fakat kazın ayağı hiç de öyle göründüğü gibi değildir.. Bünyeye alkol girmiştir; şehvet vardır ve cilveleşme aklı baştan alacak türdendir..

Kızın giydiği süper mini etek ve seksi oturuşlar yüzünden bizim oğlanın gözü döner..

İşte bu alkol, şehvet ve cilveleşme üçgeninde adam kim olduğunu, ününü unutur ve tüm bedenini saran ihtirasa karşı koyamayarak özel minibüste sosyetik güzele daha yakın davranmak ister.. Küçük bir buseyle kıza yakınlaşmaya çalışır.. Kız başta karşılık verir, ancak iş ne yazık ki buse boyutunda kalmaz.. Eller, kollar başka taraflara yönelmeye başlar.. Kız durumun garip bir hal almaya başladığını anlayınca olayı durdurmaya niyetlenir.. Fakat adam gittikçe hırçınlaşır ve durdurulamayan bir hal alır.. Sosyetik güzelin tüm çırpınışları boşa gider ve ünlü oyuncu aklını başından alan ihtirasın gücüyle kızın oracıkta ırzına geçer..

Gecceleri tüm mekanlarda boy gösteren esmer güzelin bağırmaları fayda etmez. Şoförle oturma grubu arası kapalıdır çünkü..

Kadınlara olan düşkünlüğüyle tanıdığımız bu ünlü isim emeline ulaşmanın verdiği hazla özel minibüste otururken kız perişan halde küfürler savurarak arabadan iner.. Ve kendini bir taksiye atıp evinin yolunu tutar.. Bundan sonrası tam bir kabus.. Kız yaşadığı travmanın etkisiyle kimselere bir şey söyleyemez, üstelik ünlü oyuncu kızı tehdit de eder; birine ya da basına sızdırmasın diye.. Kız tüm bu yaşananları unutmak için gizlice psikologa gider ve tedavi olmaya çalışır..

Ne yalan söyleyeyim, duyduklarım beni şok etti.. O masum yüzlü, ailenizin delikanlısı modunda takılan ünlü oyuncunun yaptıklarına inanamıyorum..

Hoş bizim sosyetik güzelin de yaşadıklarından sonra akıllandığını filan düşünmeyin.. Hala geccelerde, hala en popüler gecce kulüplerinde ve hala hiç tanımadığı adamların masasında takılıyor, onlarla eğleniyor, masalarına çıkıp dans ediyor.. Futbolculara ve sanatçılara yakın durmaya çalışıyor; nedense artık!!!

Böyle giderse sizlere yakında bu kızın, başka maceralarını da anlatacağım herhalde.. Çünkü alkole dayanamıyor, içtikçe içiyor ve çok seksi giyiniyor.. Kulüplerde ortamın verdiği şehvet duygularıyla çok rahat davranıyor, ünlü erkekler de bu kızı yolun yolcusu sanıp ona göre davranıyorlar herhalde..

Çok yakında sosyetik esmer güzelin maceralarında görüşmek üzere kendinize iyi bakı

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
erkeği tahmin eder gibiyimde kızı tahmin edemedim.Allah hidayete erdirsin cümlemizi.nefis denilen düşmanın peşine düşmüş gidiyolar bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar