Öz kızlarına 40 yıl boyunca tecavüz etti

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511

Kızlarından biri şimdi 53 diğeri 45 yaşında olan baba Gottfried W. küçük bir odaya kilitlediği çocuklara yıllardır işkence yapmakla da suçlanıyor. Olayın gerçekleştiği Yukarı Avusturya (Oberösterreich) eyaletine bağlı Braunau şehri polis sözcüsü kadınların ömürleri boyunca babalarından başka insanla görüşmediklerini tahmin ettiklerini söyledi.

BİR ODAYA KİTLENDİLER

Öz babaları tarafından küçük bir odaya kilitlenen talihsiz kız kardeşlerin sadece camdan dışarı bakmalarına izin verildiği belirtildi. Evde yeterli oda olmasına rağmen 2 kardeşin küçük bir odada 'çek-yat' olarak bulunan bir koltukta birlikte yatmak zorunda bırakıldığı kaydedildi. Gottfried W.'nin evinde yapılan aramalarda 2 tabanca bulundu. Silahların ruhsatlı olduğu belirtildi. Gottfried W.'nin tabancalarıyla öz kızlarını öldürmekle tehdit ettiği anlaşıldı.

Polise ifade veren mağdur kadınlardan birinin verdiği ifade ile ortaya çıktı. 53 yaşındaki kadın ifadesinde şöyle dedi:

KORKUMUZDAN SUSTUK

"İlkokula giderken aile dostumuz olan adam tarafından tecavüze uğradım. Daha sonra babamın tecavüz ve işkenceleri başladı. Annem de olayları biliyordu. Ama o da bizim gibi her sabah kafasına tabanca dayayan babamdan korktuğu için yıllarca susmak zorunda kaldı. Annem 2008 yılında öldü. Yine bir tecavüz girişimi öncesinde babama karşı koydum ve tekmeleyerek yataktan düşürdüm. Babam yaralandı. Yerde öylece yatıyordu. Ölmesini istediğim için ona yardım etmedim. İki gün bizi kilitlediği odada çaresizce ve yaralı olarak bekledi. Ancak sonra iki haftada bir gelen bakıcı onu gördü ve ambulans çağırdı. Yaşlılar yurduna bağlı bir hastanede tedavi altına alındı. Ben de o yokken polis yetkililerine hayatımızı zindan eden bu vahşi adamın yaptıklarını anlattım."

BABA GÖZALTINDA

Gottfried W., yaşlılar yurduna bağlı hastanede gözaltına alındı. Avusturya'da evinin altındaki sığınakta öz kızını 24 yıl boyunca hapsedip tecavüz eden Avusturyalı sapık baba Josef Fritzl'in, kızı Elisabeth'in dünyaya getirdiği 6 çocuğun da babası olduğu kanıtlanmıştı. 27 Nisan 2011 tarihinde basına yansıyan olayın ardından çok geçmeden İkinci bir "Sapık baba" şoku daha yaşanıyor.

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
ne kadar iğrenç ve korkunç bir durumdur ya.... ksdınlarda yaşlanmışlar ufacık odada yıllarca öz babaları tarafından ne iğrenç bir duruma mağruz kalmışlar.... Allah kahretsin böyle insanları

H

Hera

Misafir
Çok Kötü Çok Berbat Eminim bu iğrençlikler tarih öncesinde de vardı sadece zaman farklı tarih farklı olaylar aynı..

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
doğru söylüyorsunuz kelimelerin yetersiz kaldığı durumlardan biri yatacak yerleri varmı acep:ilknur:

sapık ruhlu yaratıklar:uzgun:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Hergün ölmektense birgün ölmek yeğdir anne neden korkmuşki ölümdenmi:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar