İnsanlık adına faydalı bir GÜN kutlanacaktır.Sizce bu günün adı ne olmalıdır?
öneri için teşekkürler hera buna benzer haftalar var sanırm ,yaşlılar haftası vb ,ilgin için sağolİnsanLık için faydaLı bir gün kutLanacak sanıyorum yaşlılar ve Sokak ÇocukLarı vede Hasta Çocuklar yararına yapılacak olan bir gün olabilirdi diye düşünüyorum
kardeşlik diyorum ben zaten bu duyguyu hissedip kutlayanlar herkese yardım eli uzatır arkası gelir(umarım)
Küs gelin-kaynana barış günü
sevgi ve birlik beraberlik günü olmalı bence
Olmayan gün bulamadım komşuluk günü de varmış.
Biz bu günlere ne kadar duyarlıyız ve ne yapıyoruz
Doğayı kurtarma günü olabilirmi:heyo:
Evet ben 17 kasımı not aldım kesinlikle kutlanacak
gelin kaynana helede küs olanları barıştırma aslnda güzel bir fikir ,ama şu haliyle barıştırsak bile iki gün sonra yine küserler bence
yoksa sen küsmüsün? bak kişiye özel bir çalışma yapabiliriz ,ayser abladan destek alarak
öneri için teşekkürler hera buna benzer haftalar var sanırm ,yaşlılar haftası vb ,ilgin için sağol
Selamlaşma Günü aklıma geldi benimde ,herkes tanıdık tanımadk insanlar birbirine selam verecek ,gülümseyecek hatta selam verirken
böyle vb bir günün yaygın olarak kutlanması bence insanlar arasında bayağı bir sıcaklık sevecenlik sağlayacaktır....
şimdilik benim fikrimde bu ,tabi yayma kısmını ayrıca düşünecem
emoş Kardeşlik haftasıda varmış ,her ne kadar kutlamayıp üstünde durmasakta ,aslında içerik olark çok önemli bir haftaymış
ben tarihlerine baktım en azından bizde belki hatırlarız
28 nisan _4 mayıs mış
üstelik az da kalmış paylaşım gerçekten çok harika:ask:...
(açlık savaş ölüm) hatırlanmalı bence de...