Özel Bir Gün

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Olmayan gün bulamadım komşuluk günü de varmış.:evet:
Biz bu günlere ne kadar duyarlıyız ve ne yapıyoruz:durbun:
Doğayı kurtarma günü olabilirmi:heyo:

OP
*Hülya*

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
İnsanLık için :) faydaLı bir gün kutLanacak sanıyorum yaşlılar ve Sokak ÇocukLarı vede Hasta Çocuklar yararına yapılacak olan bir gün olabilirdi diye düşünüyorum
öneri için teşekkürler hera:) buna benzer haftalar var sanırm ,yaşlılar haftası vb ,ilgin için sağol

OP
*Hülya*

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
kardeşlik :huhuu:diyorum ben zaten bu duyguyu hissedip kutlayanlar herkese yardım eli uzatır arkası gelir(umarım)

emoş Kardeşlik haftasıda varmış ,her ne kadar kutlamayıp üstünde durmasakta ,aslında içerik olark çok önemli bir haftaymış
ben tarihlerine baktım en azından bizde belki hatırlarız
28 nisan _4 mayıs mış:hhhhhh:

OP
*Hülya*

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Küs gelin-kaynana barış günü :hihi:

gelin kaynana helede küs olanları barıştırma aslnda güzel bir fikir ,ama şu haliyle barıştırsak bile iki gün sonra yine küserler bence :hihi:

yoksa sen küsmüsün? bak kişiye özel bir çalışma yapabiliriz ,ayser abladan destek alarak :evet::evet:

OP
*Hülya*

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Selamlaşma Günü aklıma geldi benimde ,herkes tanıdık tanımadk insanlar birbirine selam verecek ,gülümseyecek hatta selam verirken:)
böyle vb bir günün yaygın olarak kutlanması bence insanlar arasında bayağı bir sıcaklık sevecenlik sağlayacaktır....
şimdilik benim fikrimde bu ,tabi yayma kısmını ayrıca düşünecem:utan:

OP
*Hülya*

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
sevgi ve birlik beraberlik günü olmalı bence:huhuu:

ilgin için teşkkürler kardelen abla , anlamına uygun içi biraz daha dolduruulsa ihtiyacımız olan bir konu

Olmayan gün bulamadım komşuluk günü de varmış.:evet:
Biz bu günlere ne kadar duyarlıyız ve ne yapıyoruz:durbun:
Doğayı kurtarma günü olabilirmi:heyo:

komşuluk günüde süper bir şey vede aslnda buda tescilli bir konu ama dediğin gibi hiç haberimz yokmuş
17 kasım mış ,haberimiz olsunda yine belki bir şıklık yaparız komuşularımıza :evet:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
gelin kaynana helede küs olanları barıştırma aslnda güzel bir fikir ,ama şu haliyle barıştırsak bile iki gün sonra yine küserler bence :hihi:

yoksa sen küsmüsün? bak kişiye özel bir çalışma yapabiliriz ,ayser abladan destek alarak :evet::evet:

Her hafta kutlanır öyleyse :)
Sağol canım önerini dikkate alıcam gerekli olursa ilk size koşucam :D

H

Hera

Misafir
öneri için teşekkürler hera:) buna benzer haftalar var sanırm ,yaşlılar haftası vb ,ilgin için sağol

Sen de Sağol

Selamlaşma Günü aklıma geldi benimde ,herkes tanıdık tanımadk insanlar birbirine selam verecek ,gülümseyecek hatta selam verirken:)
böyle vb bir günün yaygın olarak kutlanması bence insanlar arasında bayağı bir sıcaklık sevecenlik sağlayacaktır....
şimdilik benim fikrimde bu ,tabi yayma kısmını ayrıca düşünecem:utan:

SeLamLaşma günü Enteresan bir gün Çünkü Yurt dışında GeLişmiş üLkeLer de sokakta yürürken herhangi biri ile göz göze geLdiğinizde seLam veriyor herkes birbirine yada dairenizden çıkarken vesaire gülümseyerek selamlaşılıyor Ülkemizde ise böyle bir GÜN DüzenLenmesi Kutlanması bencede Olağan üstü bir durum yada gün Neden Olmasın değilmi :) kaynana gelin olayıda güldüm çok oda enteresan geldi Emeğine sağlık paylaşım için Teşekkürler..

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
emoş Kardeşlik haftasıda varmış ,her ne kadar kutlamayıp üstünde durmasakta ,aslında içerik olark çok önemli bir haftaymış
ben tarihlerine baktım en azından bizde belki hatırlarız
28 nisan _4 mayıs mış:hhhhhh:

üstelik az da kalmış paylaşım gerçekten çok harika:ask:...
(açlık savaş ölüm) hatırlanmalı bence de...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar