Özlem dolu mektubum ..

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.690
Sen Halen Benimlesin Annem:

Heyecanla koştum o dik yokuşu hiç durmadan koştum ablam bagırıyordu dur düşeceksin diye dinlemedim.
Sonunda cıktım tepeye annem ben geldim başucuna hersene oldugu gibi yine karşındayım büyümüşmüyüm annem ?
Dışım büyüyor ama içimdeki çocuk sen gittin gideli aynı seyleri sayıklıyor Annem bana masal anlattıgın o günleri sacımı oksardın uyuya kalırdım bana zorla süt içirirdin ya
Ben hiç sevmezdim sütü ama simdi her içisimde aklıma geliyor keşke mızmızlanmasaydım diyorum ya hayır kızma bana aglama deme tutamadım kendimi annem
Tamam aglamıcam kucagına geleyim mi annem ?
Uzanıyorum sadece toprak var evet aramızda ama ben seni yine hissediyorum sıcacıksın kapattım gözlerimi .. Bir elin saclarımı okşuyor yine diger elin belimi sarmış
Kulagıma birşeyler mi fısıldıyorsun ? biliyorum melegini sende çok özledin
annecim mezarında cicek otlar çıkmış hepsini toplayıp cantamla evime götürecegim başucuma koyacağım hepsini geceleri bana senin gibi masal anlatırlar
Ablam cagırıyor annem hadi gidelim diyor
Yaaa hayırrrrr git deme bana annem 2 dakika daha durayım nolurrr
Aglamıyorum işte bu kez aglamıcam senide üzmicem söz..
Arkamı döndügümde nereden bilecekti agladıgımı degilmi ?
Allaha emanetsin anne'm meleginde öyle.. HoşçakaL annem hoşçakaL .. yine gelecegim melegin seni çok özledi çok seviyor ...

Bu mektubum gerçek ve bana aittir 1.liğini aldıgım mektup yarışmasında şimdi bakınıyordum gördüm ve tekrar konu açmak istedim cok duygulandım tekrardan :gitme::aglayan::aglayan:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ağlayarak okudum birtanem :aglayan: emeğine yüreğine eline sağlık canım benim Rabbim ahirette kevser havuzu başında annenle buluşup , sonsuza kadar onunla birlikte olmanı nasip etsin inşallah ( amiinn ) canımsın :aglayan:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ne kadarlık hayatımız kaldı ki kuzum zaten ? Peygamberimiz kendi döneminde işaret parmağı ile orta parmağı arası göstererek ''şu 2 parmağımın arası kadar kaldı kıyametin kopmasına '' demiş .. Düşün Peygamberimiz o zaman söyledğine göre ne kadar kaldı diğer dünya hayatımızın başlamasına.. Hiç üzülme Allahımın izniyle inşallah güzel Rabbim diğer dünyada buluşturucak sizi ve çok az kaldı

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.690
Ne kadarlık hayatımız kaldı ki kuzum zaten ? Peygamberimiz kendi döneminde işaret parmağı ile orta parmağı arası göstererek ''şu 2 parmağımın arası kadar kaldı kıyametin kopmasına '' demiş .. Düşün Peygamberimiz o zaman söyledğine göre ne kadar kaldı diğer dünya hayatımızın başlamasına.. Hiç üzülme Allahımın izniyle inşallah güzel Rabbim diğer dünyada buluşturucak sizi ve çok az kaldı

Gücüm tükeniyor bazen tamam diyorum sona geldim acımı taşıyamıyorum artık diyorum ama rabbim bana daima gücümü direncimi güclendirdi sabrıma sabır kattı ve daima ayakta dimdik yürüdüm 6 yıldır yıkılmadım arada sendelediklerim oldu ama asla düşmedim rabbim bana o gücü verdi ve rabbim tüm acısı ümmetimizede aynı sabrı gücü vermesini diliyorum

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.690
Sizlerinde canını sıktım aksam aksam kusura bakmayın şu aralar cok ama cok özlüyorum buraraya patladım :aglayan:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bitterim siteye yeni üye oldugum zaman okumustum yarismadada birinci olmana sasirmamistim.
Annen eger seni görüyorsa ki ben inaniyorum seninle kücük kiziyla gurur duyordur canim anne sevgisini cok ama cok güzel anlatmissin hatta ilk okudugumda aglamistim :gitme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar