Özlem Yıldız'ın güzellik sırları.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Özlem Yıldız'ın güzellik sırları..

Özlem Yıldız "15 yıl içinde değişmeyen tek yanım fiziğim. Kendimi seneler ilerlememiş gibi görüyorum. Bu konuda Allah'ın sevgili kuluymuşum" dedi..

i.php

Nedim Saban'la birlikte sunduğu 'Günde 8' adlı programla ekranlara geri dönen Özlem Yıldız, "Televizyonculukta 15 yılı geride bıraktım" dedi. "Bu kadar yıl içinde değişmeyen tek yanım fiziğim. Kendimi seneler ilerlememiş gibi görüyorum. Bu konuda Allah'ın sevgili kuluymuşum" diyen Özlem Yıldız; formunu nasıl koruduğunu şöyle anlattı:
SÜSLÜ VE HAREKETLİ

"Kendime çok bakarım. Biraz kilo alsam bunalıma giren tiplerdenim. Hep hareketliyim, hiç üşenmem. Süslüyümdür... Evlenmeden önce bakkala giderken bile makyaj yapan bir kızdım. Bu işi yaparken de bakımsız olmam mümkün değil. Vücudumu korumaya hep dikkat ettim. Bir Ajda Pekkan hayranı olarak onu örnek alıyorum. İnşallah ben de o yaşlarda onun kadar güzel olurum."
UÇANA KAÇANA KIRILIYORDUM!
Özlem Yıldız, katıldığı bir tanıtımda, ekrana ilk çıktığında 17 yaşında olduğunu hatırlatarak, samimi açıklamalarda bulundu: "Dönüp baktığımda ne kadar çocuk olduğumu görüyorum. Uçana kaçana kırılıyordum, kızıyordum, küsüyordum. Şimdi hayatımda çok daha önemli şeyler var. Gözyaşı dökmem artık öyle kolay değil..."
İlker Gezici /Sabah

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
emeğine sağlık canısı özlem yıldızı kuşum aydınla birlikte yaptığı programda daha çok beğeniyordum şimdi okadar değil evet fiziğine sözüm yok çok güzel bir fiziği var ama dudaklarına yaptırdığı botoks yüz hattına hiç gitmemiş birde banamı öyle geliyor bilmiyorum ama eskiden özlemin kaşları okadar da koyu renkte değildi heralde şimdi boyuyor bak işte oda yakışmıyor özleme normalde çok hanım bir bayan güzel olmak uğruna yaptıkları hoşuma gitmedi sadece bunları belirtmek istedim
tekrar emeğine sağlık şahımmmm:eek::eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bende botoks yaptırsam aynı kalırım:D Donuk gülerken bile donuk:dil:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
güzelli sirrimi:D
ben hic begenmiyorum mimik falan kalmamis ne güldügü belli ne üzüldügü:zuzu: