Sabah erkenden kalktım,içimde bir buruklukla seviçle karmakarşık duygular içinde.
Özlemle gittim bayramlaşmaya sevdiklerimle evet benim bayramım bu gün arife günüdür.
Onlar gelemezki bana ben gidiyorum onlarla bayramlaşmaya.
Babamın ellerinden öptüm. Şimdi diceksinizki ellerini nasıl öptün?
Toprağını öperim ellerinin yerine. Kardeşimi öptüm Gözlerinden Sonra kızdım hani benim dondurmam diye.
Her kurban bayramı bana hep dondurma alırdı kurbanda havalar daha iyi olduğu için ben çok severim dondurmayı ama kardeşimin aldığı dondurmayı.
Ve kızım gül kokulu kızım öptüm kokladım doyamadım ben onu koklamalara o benim elimi öpemedi ben öptüm.
Çok keşkelerim oldu ama hiç biri bukadar canımı acıtmadı. Okadar çokki onunla hayal edipte yaşayamadığım keşkelerim.
Üşüdüm çok üşüdüm hemde, ama soğuktan değil içimdeki boşluk üşüttü beni.
Sizleri çok özledim.
Babacım, canım kardeşim,gül kokulu kızım Diloşum Bayaramınız mübarek olsun.
Özlemle gittim bayramlaşmaya sevdiklerimle evet benim bayramım bu gün arife günüdür.
Onlar gelemezki bana ben gidiyorum onlarla bayramlaşmaya.
Babamın ellerinden öptüm. Şimdi diceksinizki ellerini nasıl öptün?
Toprağını öperim ellerinin yerine. Kardeşimi öptüm Gözlerinden Sonra kızdım hani benim dondurmam diye.
Her kurban bayramı bana hep dondurma alırdı kurbanda havalar daha iyi olduğu için ben çok severim dondurmayı ama kardeşimin aldığı dondurmayı.
Ve kızım gül kokulu kızım öptüm kokladım doyamadım ben onu koklamalara o benim elimi öpemedi ben öptüm.
Çok keşkelerim oldu ama hiç biri bukadar canımı acıtmadı. Okadar çokki onunla hayal edipte yaşayamadığım keşkelerim.
Üşüdüm çok üşüdüm hemde, ama soğuktan değil içimdeki boşluk üşüttü beni.
Sizleri çok özledim.
Babacım, canım kardeşim,gül kokulu kızım Diloşum Bayaramınız mübarek olsun.