Ozurdilerim.com :) Yorumlarınız?

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450

Merhabalar arkadaşlar, kenarda duran adlı bir alan adımız vardı. Bir site kurduk ve yayın hayatına başladık. Site adından da anlaşılacağı gibi bir özür dileme sitesi. Kısaca açıklamak gerekirse, siteye giriş yapıyorsunuz, üye oluyorsunuz ve herhangi birisine bir özür mesajı gönderiyorsunuz. Dilerseniz özür dilediğiniz kişinin mail adresini giriyorsunuz, kendisini mesajınızdan haberdar ediyoruz.

Tabiki özür mesajlarını yorumlayabiliyor, diğer kullanıcılarla özel mesajları kullanarak iletişim kurabiliyorsunuz. Bunun gibi ek özellikler sistemde mevcut. Site ve bu proje için görüşlerinizi öğrenebilirsem sevinirim.

Reklam yapıyorum diye moderatör arkadaşlar banlamasınlar :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Ay çok güzel olmuş en çokta sanal arkadaşlarımla tartıştığımda ve onlardan özür dilemem gerektiğinde ğüzel bir jest olabilir :)

Zaten onlar bana kıyamaz :hihi:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
dusunce guzel ama bilmem benim kullancagim bir sey degil sanirim sanal ortamda insanin duygularii gercekten pismanligini ifade etmesi zor olur gibi bilmiyorum bana gore degil cunku ben sanal ortamda gecen hafta ozur dileyinceye kadar canim cikti benim harcim degil o yuzden

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben kimseden özür dilemem gereken bir şey yaşamadım.
Bana özür borcu olanlar var:heyo:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
dusunce guzel ama bilmem benim kullancagim bir sey degil sanirim sanal ortamda insanin duygularii gercekten pismanligini ifade etmesi zor olur gibi bilmiyorum bana gore degil cunku ben sanal ortamda gecen hafta ozur dileyinceye kadar canim cikti benim harcim degil o yuzden

doğru cnm Allah özürlük bir davranışta bulundurmasın bizleri bende katılıyorum sna yüzyüze gibisi yok telefon bile ters bana-kopgözüne beden diline bakmalıyım daha samimi..:beyazbayrak:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Çok güzel bir düşünce ayrıca sayfaya baktım tasarımı süper olmuş şimdi kimden özür diliycem kimden diliycem:dusun:kimseninde kalbini kırmadım ki bilmeden kırdımmı kızlar söyliyeverin size güzel bir jestim olsun:utan::utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar