Paçanga Böreği

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.926
Puan
113
Konum
İstanbul
1748_198.jpg


Paçanga Böreği

Malzemeler : 2 Adet yufka 150 gr pastırma 200 gr rende kasar 1 Adet domates 1 Adet Çeliston biber 1 Tutam maydanoz Kızartmak için sıvı yağ

Tarif Hazırlanışı : Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin. Pastırmaları ince ince dilimleyin doğradığınız biber ve domatesle teflon tavaya koyarak 1-2 dakika sote edin (isteğe göre çiğdende kullanabilirsiniz). Soğuyunca kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Yufkayı kalın bir sigara böreği şeklinde sarın.Tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam edin.Yufkalar bittikten sonra kızgın yağa atarak altlı üstlü kızartın. Soğutmadan ikiye bölerek sıcak olarak servis yapın.
ekolay
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.520
Puan
113
Konum
Oradan
bu mesajıda çok beğendim daha önce yaptığım bir tarifti ama unutmuşum ,en kısa sürede yine yapacam:huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst