Kristen Stewart
Daimi Üye
Pamir'in babasının isteği herkesi ağlattı
Sarıyer'de kaybolduktan sonra evinin yanındaki havuzda cesedine ulaşılan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdikin cenazesi toprağa verildi.
Tabutu tek başına omuzlayan baba Serdar Dikdik, başkasının taşımasına izin vermedi, kendisi tek başına eve götürmek istedi.
Adli Tıp Kurumundaki işlemin ardından minik çocuğun cenazesi, Zincirlikuyu Gasilhanesine götürüldükten sonra Zekeriyaköydeki baba evine getirildi.
Pamirin cenazesi daha sonra Zekeriyaköy Merkez Camiine getirildi.
Burada düzenlenen
"Keşke oğlumla evde balon şişirseydim"
Cenazeye katılan Mustafa Sarıgül, kullanılmayan havuzlara dikkat çekerek, "Bunlara mutlaka önlem alınmalı" dedi. Bir süre Sarıgülle konuşan baba Serdar Dikdik de, oğlunun kaybolma ve bulunma sürecinde kendilerine yardım eden herkese teşekkür ederek, "Ne söyleyeyim meleğimi kaybettim. Keşke sizleri görmeseydim de oğlumla pazar günü evde balon şişirseydim" dedi.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Gençin de aileye oğullarının adını taşıyan bir kreş açacağını söylediği belirtildi.
Pamirin cenazesi Zekeryaköy Merkez Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip omuzlara alınarak
Sarıyer'de kaybolduktan sonra evinin yanındaki havuzda cesedine ulaşılan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdikin cenazesi toprağa verildi.
Tabutu tek başına omuzlayan baba Serdar Dikdik, başkasının taşımasına izin vermedi, kendisi tek başına eve götürmek istedi.
Adli Tıp Kurumundaki işlemin ardından minik çocuğun cenazesi, Zincirlikuyu Gasilhanesine götürüldükten sonra Zekeriyaköydeki baba evine getirildi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
aracından tabutu tek başına omuzlayan baba Didik, yanındakilerin yardımını istemedi.Pamirin cenazesi daha sonra Zekeriyaköy Merkez Camiine getirildi.
Burada düzenlenen
Giriş yap veya üye ol.
töreni öncesi taziyeleri baba Serdar ve anne Suerce Dikdik kabul etti. Tören boyunca gözyaşlarını tutamayan anne ve babayı yakınları teskin etti. Törene eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Pamirin ailesi ve Zekeryaköy sakinleri katıldı. Pamir tabutuna çiçekler arasına 'Her zaman kalbimizdesin meleğimiz" yazıldı."Keşke oğlumla evde balon şişirseydim"
Cenazeye katılan Mustafa Sarıgül, kullanılmayan havuzlara dikkat çekerek, "Bunlara mutlaka önlem alınmalı" dedi. Bir süre Sarıgülle konuşan baba Serdar Dikdik de, oğlunun kaybolma ve bulunma sürecinde kendilerine yardım eden herkese teşekkür ederek, "Ne söyleyeyim meleğimi kaybettim. Keşke sizleri görmeseydim de oğlumla pazar günü evde balon şişirseydim" dedi.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Gençin de aileye oğullarının adını taşıyan bir kreş açacağını söylediği belirtildi.
Pamirin cenazesi Zekeryaköy Merkez Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip omuzlara alınarak
Giriş yap veya üye ol.
aracına konuldu. Namaz sırasında anne Suerce Dikdik de tabutun yanında saf tuttu. Baba Serdar Dikdik tabut taşınırken, "Bırakın oğlumu ben taşıyacağım" diyerek gözyaşı döktü. Küçük Pamir, götürüldüğü Zincirlikuyu Mezarlığında dedesinin mezarının yanında toprağa verildi.