Paneli Citir Tavuk Gögüsleri-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü
1 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 yemek kaşığı galeta unu
1 çay kaşığının ucu ile karabiber ve köri


Tavuk göğüslerini ince küp küp doğrayıp baharatla karıştırıp, 1 saat buzdolabında bekletin. Tavuk parçalarını önce una sonra çırpılmış yumurtaya en sonda galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın. İsterseniz fırında üzerine biraz sıvı yağ ekleyip de pişirebilirsiniz. Daha sağlıklı ve hafif lezzeti aynı. Maydanoz yatağında ılık servise sunun.

Afiyet Olsun.....



ALINTI

IMG_3238.JPG
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst