Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 su bardağı Hindistan cevizi
[*]1 Paket margarin (oda sıcaklığında)
[*]1 Su bardağı nişasta
[*]1 Adet yumurta
[*]1 Su bardağı pudra şekeri
[*]Yeterince un
[*]Üzeri için sarı ve beyaz gıda boyası
Hazırlanışı,
Tüm malzemeyi yoğurma kabına alıp karıştırın.
[*]Elde yapışmayacak kıvamda hamur elde edene kadar un ekleyip yoğurun.
[*]Hamuru yarım saat dinlendirin.
[*]Dinlenen hamuru merdaneyle 5 cm kalınlığında açın.
[*]Kurabiye kalıplarıyla hamurdan papatya şeklinde kurabiyeler çıkarın.
[*]Fırın tepsisine yağlı kâğıt serin.
[*]Kurabiyeleri aralıklı olarak tepsiye dizin.
[*]Önceden ısıtılmış 175 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
[*]Fırından çıkan kurabiyeler soğuduktan sonra gıda boyasıyla papatya görünümü verin.