Parktaki kızı kaçırıp tecavüz etti

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Parktaki kızı kaçırıp tecavüz etti
Parkta oynayan 7 yaşındaki küçük kızı kaçırıp tecavüz eden kişi yakalandı.
Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde parkta oynayan 7 yaşındaki R.T.'yi bisikletiyle kaçırıp tecavüz ettiği ileri sürülen 18 yaşındaki Muhsin Ç. tutuklandı.

Olay, geçen pazar günü saat 21.00 sıralarında Botan Mahallesi'ndeki Pınar Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Muhsin Ç., parkta oynayan R.T.'yi bir süre takip etti. Muhsin Ç., arkadaşlarından uzaklaşan küçük kızı zorla bisikletine bindirip kaçırdı. Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine polis harekete geçti.

İlçenin giriş- çıkışlarını tutan polis, şüphelinin kaçabileceği mahalleleri de ablukaya aldı. Botan Mahallesi'nin ara sokaklarında küçük kızla görülen Muhsin Ç., polislerden kaçmak isterken yakalandı. Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene edilen küçük kızın tecavüze uğradığı belirlendi. Psikolog gözetiminde olayla ilgili bilgisi sorulan küçük kızın şüphelinin kendisini mahallenin kenarındaki ormanlık alana götürdüğünü orada tecavüz ettiğini söylediği öğrenildi.

Sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Muhsin Ç., "Kız kaybolmuştu onu alıp evlerine götürüyordum" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Ç., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. R.T. de ailesine teslim edildi.(Vatan)

R

Rosie

Misafir
allah belasını versin..pislik adam asmak lazım böylelerini ya da aynısını onlara yapmak gerek.nasıl bir zihniyet bu anlamadım ben

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ay ya içim kıyıldı daha 7 yaşında o çocuk. çocuğun hayatını karartmış resmen pislik herif

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
7 yasinda cocuk bu ya? Kimin hakki var onun hayatini karartmaya. :gelbenimle:

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83
:hayir:ya gençlerimiz izledikleri dizilerden etkileniyor.dizilerde ne ararsan var .ablamın kızı 8 yaşında bir kızı var. tatil için sakaryay gittik evlerine .7 yaşındaki oğluma gel dudaktan öpüşelim soyunup yatağa girelim demiş filmlerde herkes böyle yapıyor demiş.duyduklarıma inanamadım.istanbula geldikten sonra oğlum ağlayarak anlattı bana biz öpüştük diye şok oldum.ablama çok kızdım her diziyi çocuklrının yanında izleme biz fark etmiyoruz ama çocuklarımızın bilinç altına yerleşiyor.lütfen seviyeli düzgün proğramlar izleyelim.

Tepki
12
bazı yorumları okuyorum da daha çocuk dıyorsunuz ama konu tecavüz olunca kadın çocuk büyük küçük ayrımı olmaz inşallah yapan (bu genç ya da başka biri) cezasını çeker

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canım tabiki de kime yapılırsa yapılsın kötü bi durum ama çocukların psikolojisini düşünüyo insan büyük bi insan bile baş edemzken bu durum karşısında o çocuğun hali kimbilir nasıldır?

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
o çocuk ölünceye kadar yaşadığı bu olayı unutmaz,çocukluğunu elinden aldılar resmen.:uzgun:.rabbim kötü insanların şerrinden bizleri yavrularımızı korusun..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar