Parmesanlı patlıcan dilimleri

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
4_1752010153148_18786.JPG

Parmesanlı patlıcan dilimleri

Malzemeler
2 adet bostan patlıcan, soyulmamış 2 adet domates, ince küp küp kesilmiş Toz parmesan Taze nane, ince dilimlenmiş 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı: Patlıcanları uzunlamasına kesin. Patlıcan dilimlerine fırçayla zeytinyağı sürün ve kızgın tavada veya ızgarada kızartın. Kızarttığınız patlıcanın üzerine domates ve kıyılmış naneyi serpiştirin. Toz parmesanla servis yapın.
ekolay
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
patlicanin sulu yemegi haricinde her türlüsüne bayilirim
denemek gerek cok istah acici görünüyo:catalbicak:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst