Pastırmalı Milföy Pizzaları

Katılım
15 Şubat 2010
Mesajlar
78
Tepki
183
Puan
33
Yaş
44
Konum
İstanbul
milfoy-pizza-600x450.jpg


MALZEMELER

•Milföy Hamuru
•2 Adet Domates
•2 Adet Çarliston Biber
•250 Gr Pastırma
•250 Gr Rende Kaşar

HAZIRLANIŞI
Milföyün içinin çanak şeklinde kalması için malzemeleri yerleştirmeden önce keskin bir bıçak yardımıyla dört kenarını çizin, böylece milföyün kenarları kabaracak, orta kısım ise üzerindeki malzemenin de etkisiyle çukur kalacak.
En alt kata pastırmayı koyun, üzerine domates ve biber dilimlerini, bir tatlı kaşığı kadar mısır ilave edin ve önceden ısıtılmış fırına verin.
Malzemelerin ve milföyün pişme süresi hemen hemen aynı, milföy kızarınca fırından çıkarın ve üzerine birer tutam kaşar peyniri rendesi koyup tekrar fırına verin.
Kaşarlar eriyince sıcak olarak servis yapın (toplam 10-15 dk içinde pişiyor)
canak-milfoy-300x225.jpg
 

Mss_42

Daimi Üye
Katılım
31 Ekim 2008
Mesajlar
441
Tepki
608
Puan
93
Yaş
52
Konum
İzmir
anammm...ne kolay pizzaymış...tam bizlik ...sahurda güzel olur :catalbicak:...ellerine sağlık...:ask:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst