Malzemeler:5 adet patates
1 adet tavuk gögsü
1 tane kuru soğan
1 su bardagı süt
tereyagı
sıvıyag
tuz
karabiber
kırmızı toz biber
Yapılışıatatesler haşlanır ve ezilir bir tencereye tereyagı koyup eritin içine ezilen patatesleri ekleyin tuz ve karabiberini atıp karıştırın üstüne bir bardak sütü ekleyip karıştırın,ocagın altını kapatın serviz tabagına alın.Kuşbaşı doğranmış tavuk gögsünü tavada suyunu çekinceye kadar pişirin suyunu çekince doğranmış soganları katın biraz sıvıyağ ekleyin hafifçe kızartın kızarınca tuzunu ve karabiberini ekleyip acagın altını kapatın.soteyi pürenin üzarine yayın tereyagını kızdırıp kırmızı toz biber ekleyin ve bunu yemegin üzerine dökün.Afiyet olsun
1 adet tavuk gögsü
1 tane kuru soğan
1 su bardagı süt
tereyagı
sıvıyag
tuz
karabiber
kırmızı toz biber
Yapılışıatatesler haşlanır ve ezilir bir tencereye tereyagı koyup eritin içine ezilen patatesleri ekleyin tuz ve karabiberini atıp karıştırın üstüne bir bardak sütü ekleyip karıştırın,ocagın altını kapatın serviz tabagına alın.Kuşbaşı doğranmış tavuk gögsünü tavada suyunu çekinceye kadar pişirin suyunu çekince doğranmış soganları katın biraz sıvıyağ ekleyin hafifçe kızartın kızarınca tuzunu ve karabiberini ekleyip acagın altını kapatın.soteyi pürenin üzarine yayın tereyagını kızdırıp kırmızı toz biber ekleyin ve bunu yemegin üzerine dökün.Afiyet olsun