Patatesli fırın paçanga (resimli)

E

esmanur

Misafir
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs434.snc4/47687_153172958041989_122595854433033_403818_3818601_n.jpg

2 yufka
4 patates
4 dilim pastırma
3 biber
100 gr. kaşar peyniri
tuz
karabiber
sıvıyağ

PANELEMEK İÇİN:
süt
galeta unu

HAZIRLANIŞI:
Patatesleri haşlayın. Pastırmayı, kaşar peynirini ve biberleri ince ince doğrayın.

Tavaya sıvıyağ koyun. Biberi, pastırmayı ve ezilmiş patatesi ilave edip karıştırın. Altını kapatınca kaşarı ekleyin ve karıştırın.

Yufkaları tezgaha serin ve 8 parçaya bölün. Geniş kısımlarına iç harçtan koyun ve sarın.

Sütü geniş bir kaseye alın. Bütün yufkaları sardıktan sonra süte ve sonra galeta ununa bulayın.

Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst