incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Patlican
Tavuk eti
Siviyag
Tuz
Besamel Sos:
2 yemek kasigi margarin
2 yemek kasigi un
2 1/2 su bardagi süt
1 yumurta
Tuz ve karabiber
Hazirlanisi:
Patlicanlari alacali soyup bir parmak genisliginde dilimleyin. Firin tepsisine dizin ve üzerine tuz ve siviyag gezdirip 200derece firinda pisirin.
Tavuklari haslayip etini kemiklerden ayirin.
Tavuk etini patlicanlarin üzerine gezdirin.
Besamel sos icin margarini tencerede eritin. un ekleyip karistirin. Süt ekleyip kaynayincaya kadar devamli karistirarak pisirin. Bulamac haline gelince ocaktan alip tuz, karabiber ve yumurta ekleyip cirpin. Yemegin üzerine gezdirip 5dk firinda pisirin.
Afiyet Olsun..
ALINTI