Pavlova Tarifi -Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
pavlova.jpg
Pavlova Tarifi
Malzemeler (4 kişilik) 4 yumurtanın akı 220 gr pudra şeker 1 tutam tuz Krema için 200 mi krema Yarım çay bardağı pudra şeker Üzeri için Böğürtlen Frenk üzümü Frambuaz Yıldız meyvesi Şeftali dilimleri Yaban mersin
Yapılışı:
Fırını 110 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta 3 dakika çırpın. Pudra şekeri azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve karışımı yuvarlak bir tepsiye aktarın. Fırın kapağını hafif aralık bırakarak 1 saat pişirin. Fırının içinde soğutun. Kremayı şekerle çırpın ve pavlovanın üzerine yayın. Üzerini dilimlenmiş şeftali ve yıldız meyvesi dilimleriyle kaplayın. Yaban mersini, böğürtlen, frenk üzümü ve frambuaz-larla tamamlayın ve servis yapın.

alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst