Pembe Bebek Yeleği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bu yelek] 1 no.lu tığ ile örülmüştür

Yeleğin enini ne kadar istiyorsanız o kadar zincir çekin. Ben 40 günlük bebek için ördüm. O yüzden küçük oldu. Sayı vermiyorum. Sonra 4 zincir çekip batıyoruz. Resimdeki gibi kutucuklar yapılıyor. Daha sonrada o kutucuklara 4 trabzan yapacağız. Her 4 trabzandan sonra 1 zincir çekiyoruz. Sonraki sırada da bu zincirlere batacağız, 4 zincir çekip. Resimlerden sanırım anlarsınız. Açıklamam bu kadar.

goznuruarsiv1_kedi3.jpg
goznuruarsiv1_kedi4.jpg

Kol ve yaka kısımlarını da resimdeki gibi kesin. Tığla da birleştirip kenarlarına oya yaptım

goznuruarsiv1_kedi11.jpg

Alıntıdır,yapan arkadaşın ellerine sağlık.Bn bu örneğin aynıısndan yiğenim Bucuya ördüm,çok basit ve bir o kadar da kolay örülüşü.:orgu:

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
ayyyy çok tek tıgla yapılmış çok kolay emegine saglık canım

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
goznuruarsiv1_kedi9.jpg

Bu yelek 1 no.lu tığ ile örülmüştür

goznuruarsiv1_kedi2.jpg

Yeleğin enini ne kadar istiyorsanız o kadar zincir çekin. Ben 40 günlük bebek için ördüm. O yüzden küçük oldu. Sayı vermiyorum. Sonra 4 zincir çekip batıyoruz. Resimdeki gibi kutucuklar yapılıyor. Daha sonrada o kutucuklara 4 trabzan yapacağız. Her 4 trabzandan sonra 1 zincir çekiyoruz. Sonraki sırada da bu zincirlere batacağız, 4 zincir çekip. Resimlerden sanırım anlarsınız. Açıklamam bu kadar.

goznuruarsiv1_kedi3.jpg
goznuruarsiv1_kedi4.jpg

Kol ve yaka kısımlarını da resimdeki gibi kesin. Tığla da birleştirip kenarlarına oya yaptım

goznuruarsiv1_kedi11.jpg

Alıntıdır,yapan arkadaşın ellerine sağlık.Bn bu örneğin aynıısndan yiğenim Bucuya ördüm,çok basit ve bir o kadar da kolay örülüşü.:orgu:

canım ben resimleri göremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar