incitanemtuana
Daimi Üye
PANDISPANYA MALZEMELERI:
6-yumurta
1 su bardagindan bir parmak eksik-seker
1/2 cay b.-portakal suyu
1 su bardagindan bir parmak eksik-elenmis un
3 silme y.k.-nisasta
2 y.k.-kakao
Yumurtalarin beyazlarini bir fiske tuz ile katilasana dek cirp
Ayri bir yerde siyrayla diger malzemeleri cirp en son yumurta beyazini ekle ve spatulayla alttan uste doguru kopüyü sondurmeden karistir
kelepceli kaliba hamuru dok ve
165 C firinda pisir ( kurdan testi sart )
KREMASI ICIN :
300 gr.-bitter cikolata
200 gr.-krema
Kremayi kucuk bir tencereye koy ocakta kaynatmadan isit
isinmis kremanin icine kucuk dogranmis cikolatalari ekle ve karistirarak erimesini sagla
tamamen soguduktan sonra mikserle 1-2 dakika cirp ve bir kenarda beklet
ARASINA SURMEK ICIN:
200 gr.-kayisi receli
2 y.k.-limon suyu
Yine kucuk bir tencereye receli ve limonu ekle ve kaynat
hafif iliyinca suzgecten gecir ve suz.
DISINI SIVAMAK ICIN :
400 gr.-krema
2 t.k.-pudra sekeri
cok az pembe gida boyasi
GELELIM PASTAMIZI BIRLESTIRMEYE
PANDISPANYAMIZ PISINCE ORTADAN IKIYE AYIRIYORUZ
IL KATIMIZA RECELIN YARISINI FIRCAYLA SURUYORUZ ONUN UZERINE CIKOLATAMIZIN YARISINI SIVIYORIZ ONUN UZERINE DE SANTIMIZDEN BIRAZ SURUYORUZ
BU SEKILDE DIGER KATI DA TAMAMLIYORUZ
EN SON DISINA BEYAZ KREM SANTIMIZI SIVAYIP KALANINA COK AZ PEMBE GIDA BOYASI KATIP KARISTIRIYORUZ VE PASTAMIZI SUSLEYIP PUSLUYORUZ )ICIMIZDEN GELDIGI GIBI
YAPACAK OLAN ARKADASLARA SIMDIDEN KOLAY GELSIN VE AFIYET OLSUN )
alinti
6-yumurta
1 su bardagindan bir parmak eksik-seker
1/2 cay b.-portakal suyu
1 su bardagindan bir parmak eksik-elenmis un
3 silme y.k.-nisasta
2 y.k.-kakao
Yumurtalarin beyazlarini bir fiske tuz ile katilasana dek cirp
Ayri bir yerde siyrayla diger malzemeleri cirp en son yumurta beyazini ekle ve spatulayla alttan uste doguru kopüyü sondurmeden karistir
kelepceli kaliba hamuru dok ve
165 C firinda pisir ( kurdan testi sart )
KREMASI ICIN :
300 gr.-bitter cikolata
200 gr.-krema
Kremayi kucuk bir tencereye koy ocakta kaynatmadan isit
isinmis kremanin icine kucuk dogranmis cikolatalari ekle ve karistirarak erimesini sagla
tamamen soguduktan sonra mikserle 1-2 dakika cirp ve bir kenarda beklet
ARASINA SURMEK ICIN:
200 gr.-kayisi receli
2 y.k.-limon suyu
Yine kucuk bir tencereye receli ve limonu ekle ve kaynat
hafif iliyinca suzgecten gecir ve suz.
DISINI SIVAMAK ICIN :
400 gr.-krema
2 t.k.-pudra sekeri
cok az pembe gida boyasi
GELELIM PASTAMIZI BIRLESTIRMEYE
PANDISPANYAMIZ PISINCE ORTADAN IKIYE AYIRIYORUZ
IL KATIMIZA RECELIN YARISINI FIRCAYLA SURUYORUZ ONUN UZERINE CIKOLATAMIZIN YARISINI SIVIYORIZ ONUN UZERINE DE SANTIMIZDEN BIRAZ SURUYORUZ
BU SEKILDE DIGER KATI DA TAMAMLIYORUZ
EN SON DISINA BEYAZ KREM SANTIMIZI SIVAYIP KALANINA COK AZ PEMBE GIDA BOYASI KATIP KARISTIRIYORUZ VE PASTAMIZI SUSLEYIP PUSLUYORUZ )ICIMIZDEN GELDIGI GIBI
YAPACAK OLAN ARKADASLARA SIMDIDEN KOLAY GELSIN VE AFIYET OLSUN )
alinti