Penceremden Gökyüzüne Sarkarken Aşk - Murat Kefeli

miray

Üye
Tepki
29
penceremden_gokyuzune_sarkarken_ask_20088221733.jpg

Aşk…
Sonsuza kadar yaşamaya hazırken, beklemeniz gereken bir aşk…
Ve genç bir kadın... Cesur bir kadın... Zeki bir kadın...
Hayalleri, umutları, rüyaları olan bir kadın…

Yaşadığınız günün her saniyesinde özlediğiniz bir adam için neler yapabilirsiniz?
Çok sevdiğiniz kız kardeşiniz, âşık olduğu adamın bebeğini doğurmaya karar verse, onu durdurmaya çalışır mıydınız?
Onun bebeğini, hayalinizi kucağınıza almak üzereyken aldatıldığınıza karar verirseniz ne yapardınız?
Peki ya günler sonra uzun süren uykunuzdan uyansanız... Âşık olduğunuz kadının sizi terk ettiğini öğrenseniz. Değişen yaşamınızı geri almaya çalışırken yeniden âşık olur musunuz?

Aşk…
Bulutlar içinde onu düşlediğiniz bir aşk…
Pencereden gökyüzüne sarkarken aşk...

"Şaşırıyorsunuz... Gülümsüyorsunuz... Bazen gözlerinizin dolmasına engel olamıyorsunuz. Hikâyedeki esas kızın cesaretine, aşkına hayran kalıyorsunuz. Aşka olan inancınız artıyor."
Ayşe Arman / Hürriyet

"Kendinize yakın bir kahramanı hikâyede mutlaka bulacaksınız. İlk başlarda farklı gelen üslup, kitabı bir film gibi izlemenize neden oluyor. Bir kadının, bir annenin duygularını paylaşacaksınız."
Balçiçek Pamir / Habertürk

"Sürükleyici bir kurgu. Bir sonraki sayfada ne olacağını biliyor ama nasıl olacağını tahmin edemiyorsunuz. Hikâyenin gerçekliği etkileyici."
Kutup Dalgakıran / Sabah

Yayınevi : Goa Yayınevi
Yayın yılı: 2008 Ağustos

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kitap kapağını da ekledim merak edenler için,umarım sizin için sorun değildir.:hhhhhh:

Güzel bir kitaba benziyor,aşk romanlarını çok severim.:eek:

OP
miray

miray

Üye
Tepki
29
Yok tabiki sorun degil :)
pek taninmamis bir kitap, ve taninmamis bir yazar...
tesadüfen denk geldigim ama en önemsedigim kitaplarimdan birtanesi haline geldi :)

yazar malesef görme ve isitme yetenegini yitirdigi icin....onun dünyasindan cikmis bir hikayeyi okumak ayri bir tad haline geliyor :)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Yok tabiki sorun degil :)
pek taninmamis bir kitap, ve taninmamis bir yazar...
tesadüfen denk geldigim ama en önemsedigim kitaplarimdan birtanesi haline geldi :)

yazar malesef görme ve isitme yetenegini yitirdigi icin....onun dünyasindan cikmis bir hikayeyi okumak ayri bir tad haline geliyor :)

Daha da ilgimi çekti kitap,bi çok şeyi bizden iyi algıladıkları kesin:dertli:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Gercekten ilgi cekici bir kitap, aslinda uzun zamandir kitap okumuyorum. Okumayi özledim. :eek:

OP
miray

miray

Üye
Tepki
29
ben kitap kurdu olarak kitapsiz duramiyorum genelde

okumaya deger bir kitap oldugunu söyliyebilirim :) gerci zevkler ve renkler tartisilmazmis ama :sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar