Perfume: The Story of a Murderer (Koku: Bir Katilin Hikayesi)

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Perfume.jpg

8. yüzyıl Fransasındayız... Jean-Baptiste Grenouille tüm insani duyumlardan ve duygulardan yoksun, salt kokulara karşı görülmedik ölçüde duyarlı ve istediği kokuları üretebilmek için cinayet işlemekten kesinlikle çekinmeyen marjinal birisidir. Herkesin ve her şeyin kokusunu almakta, tüm kokuları üretmekte gerçek bir dâhi olan Grenouille, kendi kokusunun bulunmadığını, onun bulunduğu yerlerde insanların insan kokusunu alamadıklarını anladığı gün, dünyasını da yitirir. Kendisi için tek çıkar yol, çevresine insan olduğu izlenimini verebileceği kokular sürünmektir.

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
Ben bu filmi izledim, iğrenç bir film, boşuna vakit kaybı:)

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bense kuzu gibi düşünmüyorum kesinlikle benim arşivimde olan ve favori filmlerimin arasında koku değişik ve farklı konusuyla sıradışı olması nedeniyle tepkilere maruz kalan bir film ama sanırım bizler bi recep ivedik yada bu tarz klasik basit fimleri daha bi çekici buluyoruz..:dertli: bu tarz sıradışı olağan dışı şeyler itici oluyor nedense..:dusun:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
şunu da eklemeden geçemiycem tabiiki bunlar göreceli kavramlar aynen dış görünüş güzellik çirkinlik vs.. benim beğendiğimi bir diğeri beğenmez diğerinin beğendiğini de ben beğenmeyebilirim herkese saygım sonsuz..:kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bu filmi sinemada izledim:)

İlk başta ne kadar iğrenç gelse de bir parfüm delisi olarak; daha sonra sıradan olmayışı ve değişikliği nedeniyle müthiş bir film geldi. :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar