(Petek Dinçöz & Ferhat Göçer) Seni Sensiz Seveceğim
maviboncukDaimi ÜyeKatılım3 Ağustos 2010Mesajlar25.638Tepki16.859Puan113Yaş35Konum bitanemin kalbinden 23 Mayıs 2011 #1 (Petek Dinçöz & Ferhat Göçer) Seni Sensiz Seveceğim
OP maviboncukDaimi ÜyeKatılım3 Ağustos 2010Mesajlar25.638Tepki16.859Puan113Yaş35Konum bitanemin kalbinden 23 Mayıs 2011 Thread Starter #2 Ferhat Göçer Petek Dinçöz Seni Sensiz Seveceğim Şarkı Sözleri Aşk almak değil, vermektir Kendinden çok sevmektir Ecelin gelse bile, Önce onu düşünmektir Günlerini sayıyorsan Bu dünyadan göçüyorsan Benden sonrası tufan Diyemezsin seviyorsan Bu ne keder, bu ne hüzün Mutluyduk biz iki gözüm Bir yanlış yaptıysam eğer Bana yeter iki sözün Gözyaşlarım dudaklarımda Ecel geldi artık kapımda Seni sensiz seveceğim Kalsam kara toprak altında Bir gün beni anlayacak Belki çok ağlayacak Ondan gizlediğim için Belki de çok kızacak Bilseydi ne yapardı ki Ölüme çare yok ki Gerçeği öğrenseydi Aylarca üzülecekti Neden benden kaçıyorsun Sanki bir şey saklıyorsun Açık konuş, söyle bana Ayrılmak mı istiyorsun Gözyaşlarım dudaklarımda Ecel geldi artık kapımda Seni sensiz seveceğim Kalsam kara toprak altında Söz ve Müzik :Can TANRIYAR Aranjör :Mustafa CECELİ
Ferhat Göçer Petek Dinçöz Seni Sensiz Seveceğim Şarkı Sözleri Aşk almak değil, vermektir Kendinden çok sevmektir Ecelin gelse bile, Önce onu düşünmektir Günlerini sayıyorsan Bu dünyadan göçüyorsan Benden sonrası tufan Diyemezsin seviyorsan Bu ne keder, bu ne hüzün Mutluyduk biz iki gözüm Bir yanlış yaptıysam eğer Bana yeter iki sözün Gözyaşlarım dudaklarımda Ecel geldi artık kapımda Seni sensiz seveceğim Kalsam kara toprak altında Bir gün beni anlayacak Belki çok ağlayacak Ondan gizlediğim için Belki de çok kızacak Bilseydi ne yapardı ki Ölüme çare yok ki Gerçeği öğrenseydi Aylarca üzülecekti Neden benden kaçıyorsun Sanki bir şey saklıyorsun Açık konuş, söyle bana Ayrılmak mı istiyorsun Gözyaşlarım dudaklarımda Ecel geldi artık kapımda Seni sensiz seveceğim Kalsam kara toprak altında Söz ve Müzik :Can TANRIYAR Aranjör :Mustafa CECELİ
elisDaimi ÜyeKatılım1 Mayıs 2010Mesajlar4.752Tepki4.883Puan113Yaş45Konum burdan:) 23 Mayıs 2011 #3 petek dincozun sesini hic beyenmiyorum,yanlizca ferhat gocer soyleseydi,super olurdu,,,petek batirmis sarkiyi,,, sagol canim,,,,,,,
petek dincozun sesini hic beyenmiyorum,yanlizca ferhat gocer soyleseydi,super olurdu,,,petek batirmis sarkiyi,,, sagol canim,,,,,,,
OP maviboncukDaimi ÜyeKatılım3 Ağustos 2010Mesajlar25.638Tepki16.859Puan113Yaş35Konum bitanemin kalbinden 23 Mayıs 2011 Thread Starter #4 ben şarkıya bayıldım yanlızz
elisDaimi ÜyeKatılım1 Mayıs 2010Mesajlar4.752Tepki4.883Puan113Yaş45Konum burdan:) 23 Mayıs 2011 #5 tamam sarki guzelde,petek icine etmis sarkinin
sadiyeAdminAdminKatılım4 Mayıs 2010Mesajlar60.967Tepki56.319Puan113Yaş43Konum Almanya 24 Mayıs 2011 #6 Benim yasadigim yerde video acilmiyormus. Petek Dincöz´ü bende begenmiyorum. -rgulu
OP maviboncukDaimi ÜyeKatılım3 Ağustos 2010Mesajlar25.638Tepki16.859Puan113Yaş35Konum bitanemin kalbinden 24 Mayıs 2011 Thread Starter #7 elis' Alıntı: tamam sarki guzelde,petek icine etmis sarkininGenişletmek için tıkla ... evet orası doğru
elis' Alıntı: tamam sarki guzelde,petek icine etmis sarkininGenişletmek için tıkla ... evet orası doğru