Can Tanrıyar'la boşanan Petek Dinçöz ayrılığın ardından ilk kez konuştu.
Can Tanrıyar'dan boşanan ve kendine yeni bir hayat kuran Petek Dinçöz
ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Tanrıyar'dan gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle boşandığını söyleyen Dinçöz
"Eskiden Can merkezli yaşıyordum. şimdi hayata bakışım
her şey değişti" dedi.
Neden müzik kariyerinde hiç fırtınalar estiremedin sen?
- Çünkü assolist olarak sahneye çıktım. Yani yaşımdan çok daha ağır bir sorumluluk üstlendim. Dolayısıyla bu mesleğe 1-0 yenik başladım. ınsanlar beni hemen kabul edemedi
çünkü 19 yaşında assolist olmuştum. Bu anlamda çok eleştirildim. Bunları aşmam zaman aldı. Kendimi geliştirmek için çok uğraştım. şu an müzikal anlamda çok iyi bir noktada olduğumu düşünüyorum.
“Keşke popüler müzikle çıkış yapsaydım” diyor musun?
- Hayır
o zaman o modaydı
assolist oldum. Sanat müziği kültürünü de gayet iyi taşıdım. Sadece yaşıma
tarzıma o ağır kostümler uymamıştı.
Aslında “Foolish Casanova” şarkınla epey ses getirmiştin.
- Kesinlikle. O dönem ıngilizce şarkı okuyan da yoktu
dans eden de. Çocuklar
genç kızlar beni bu şarkıyla tanıdı. Sonrasında yaptığım sabah programının da çok etkisi oldu. O program sayesinde herkes nasıl bir karaktere sahip olduğumu gördü. Öncesinde benimle ilgili bir önyargı vardı. Beni çok soğuk ve ukala buluyorlardı. Herkes gerçek Petek Dinçöz’ü tanıdı.
10 yıldır müzik piyasasının içindesin. Neyi yapmak istemezdin?
- O polemikleri keşke yaşamasaydım. Benim hatam da bu... Ama insanları üzecek büyük hatalar yaptığımı düşünmüyorum.
BÜYÜDÜM
HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM
Bir dönem medyada büyük güce sahip olan Can Tanrıyar’la tam 10 yıl boyunca beraberdin. Bütün popüler kimlikler
haklarında kötü haber yaptırırsın diye senden çekiniyordu. O gücü hiç kullanmadın mı?
- Hayır
aksine bir dönem kendimi ispatlayamamamın
anlatamamanın sebebi de Can’dır. Günay’da çıktım
Maksim’de assolistlik yaptım
iki yıl sabah programım sürdü
hepsini Can’a bağladılar. Onun sayesinde buralara geldiğim konuşuldu. Tabii ki Can’ın emeği çok fazladır ama ben kendi gücümle
azmimle bir şeyler yaptım. Ondan sadece akıl ve destek aldım
o kadar.
“Bu kadın benimle çok uğraşıyor
şuna programında geçir” dedin mi ona hiç?
- Asla! Allah yukarıda yani. Size yemin ederim ki kimsenin emeğiyle oynamadım
oynamam. Kul hakkından korkarım... Zaten Can beni işine asla karıştırtmazdı. Bir ara programının montajını benim yaptığımı bile söylediler ama... Böyle bir şey olabilir mi
ben ne anlarım montajdan!
Şu an Can’sız güçsüz hissediyor musun kendini?
- Hayır. Ben de büyüdüm
artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Kendime
sesime
yeteneğime güveniyorum. Güçsüz değil
tam tersi çok güçlüyüm şu an...
BOŞANMA KARARINI UZUN SÜRE DÜŞÜNDÜM
Hayatının dönüm noktasındasın. Bundan sonra neler bekliyor seni?
- Çok güzel şeyler bekliyor. Benim öncelikle yalnız kalıp kendimi dinlemem
hayatımla ilgili yeni kararlar almam gerekiyordu. Boşanmak kolay şey değil. Çok uzun süre düşündüm bu kararı alabilmek için.