incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler:
- 3 tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı tuzot
- 1 çay kaşığı köri
- 1 diş sarımsak
- 2/3 çay bardağı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı ketçap
Yapımı:
- Tavuk göğsünden fileto çıkarın. Ve döverek inceltin. Bu işlemi kasabınıza da bırakabilirsiniz, şayet keskin bir bıçağınız yoksa.
- Sarımsakları incecik kıyın. Tüm malzeme ile karıştırın ve tavuk filetonun tek tek üzerine sürerek derin bir kapta hepsini karıştırın. Birkaç saat bu sosta bekletin.
- Çarliston biberleri ikiye bölün, peynirleri karıştırın ve biberleri doldurun.
- Dolgulu biberleri tavuk filetoya sarın.
- 200 derecedeki fırında pişirin.