incitanemtuana
Daimi Üye
PEYNIRLI KANEPE
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler:
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmegi
1/4 su bardagi zeytinyagi
TARIFI:
Peyniri tuzundan arinmasi için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün ve çatal yardimiyla ezin. Zeytinyag ve limon suyunu yavas yavas ilave ederek, peynire iyice yedirin. Ekmeklerin sert kenarlarini kesip çikarin, her bir dilimi dört esit parçaya bölün ve peynirli karisimi dilimlerin üzerine sürün. Servis tabagina dizip servis yapin.
alinti
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmegi
1/4 su bardagi zeytinyagi
TARIFI:
Peyniri tuzundan arinmasi için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün ve çatal yardimiyla ezin. Zeytinyag ve limon suyunu yavas yavas ilave ederek, peynire iyice yedirin. Ekmeklerin sert kenarlarini kesip çikarin, her bir dilimi dört esit parçaya bölün ve peynirli karisimi dilimlerin üzerine sürün. Servis tabagina dizip servis yapin.
alinti