Pirinçli Jöle

T

tugceyildiz

Misafir
09266cd6-794a-4166-8aaf-b4e97f43cfcb.png

Malzemeler
4 Kişilik
1 su bardağı haşlanmış Calrose Pirinç
1 su bardağı su
1 paket meyveli karışık jöle
Yarım su bardağı frambuaz
2 adet kivi
1 adet portakal
1 adet narın taneleri

Tarif (10 Dakika)
Suyla meyveli jöleyi karıştırın, ardından içine pirinçleri ilave edin.
Meyveleri soyup küçük küçük doğrayın.
Servis kuplarının dibine pirinçli karışımı, üzerine ise meyveleri yerleştirin. En üstü pirinç ve frambuaz taneleriyle süsleyin.
Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst