MALZEMELER:
1 Su bardağı pirinç
3 Yumurta
1,5 Su bardağı şeker
1 Su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 Limon kabuğu rendesi
2 Paket kabartma tozu
2 Pk vanilya
1 Yemek kaşığı tarçın
3 Su bardağı un
HAZIRLANIŞI:Öncelikle pirincimizi haşlarız,süzeriz,kek için verilen tüm malzemeleri çırparız, haşlanmış pirincimizden 2 yemek kaşığı kadarını tarçınla karışrırırız, kek hamurumuzun içine kalan pirinçleri ekleriz,yağlanmış ve bolca unlanmış kalıbımıza malzemelmizi dökeriz,170 derecede 50 dkk kadar pişririz, soğuduktan sonra dilimleyerek serviz yaparız.
alıntı
1 Su bardağı pirinç
3 Yumurta
1,5 Su bardağı şeker
1 Su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 Limon kabuğu rendesi
2 Paket kabartma tozu
2 Pk vanilya
1 Yemek kaşığı tarçın
3 Su bardağı un
HAZIRLANIŞI:Öncelikle pirincimizi haşlarız,süzeriz,kek için verilen tüm malzemeleri çırparız, haşlanmış pirincimizden 2 yemek kaşığı kadarını tarçınla karışrırırız, kek hamurumuzun içine kalan pirinçleri ekleriz,yağlanmış ve bolca unlanmış kalıbımıza malzemelmizi dökeriz,170 derecede 50 dkk kadar pişririz, soğuduktan sonra dilimleyerek serviz yaparız.
alıntı