PKK’lı militan: Bizi İsrail eğitti

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
pkk-tsk.jpg

PKK’lı militan: Bizi İsrail eğitti

PKK’nın kamplarından kaçarak, Habur Sınır Kapısı’nda teslim olan teröristin itirafları, şok etkisi oluşturdu

PKK’nın kamplarından kaçarak teslim olan teröristin itirafları, şok etkisi oluşturdu: İsrail’den gelen askerler, bize bomba ve ağır silah eğitimi verdi.
Habur Sınır Kapısı’ndan gelerek güvenlik güçlerine teslim olan ve silahlı eylemlere katılmadığı için ceza verilmeden serbest bırakılan 24 yaşındaki PKK’lı M.S., 3 ay önce verdiği ifadesiyle şaşkınlık yaşattı!
İşsizlik sonucu bunalıma girdiğini, bunalımdan kurtulmak için bir arkadaşıyla birlikte örgüte katılmaya karar verdiğini belirten M.S., her an ölüm korkusuyla yaşadıklarını ve buna dayanamadıklarını söyledi.Ancak M.S.’nin ifadesinde en dikkat çeken kısım, İsrail ve ABD ile ilgili söyledikleriydi…Kandil Dağı’ndaki Surede Kampı’nda kaldığını belirten M.S., şunları anlattı: “ABD’li askeri temsilciler gelerek burada örgütün üst düzey yöneticileriyle gizli görüşmeler yapıyordu.ABD, silah ve mühimmat yönünden PKK’ya destek veriyor. Özellikle de örgütün İran’daki kolu olan PJAK’ın silahlanmasına önemli destek veriliyor.
İsrail de bir grup askeri temsilci gönderdi. Bu kişiler ağır silah kullanımı ve patlayıcı madde konusunda bize eğitim verdi. Örgüte katıldığım için çok pişmanım…”
‘Ormanları yakacaklar’
PKK’lı itirafçı M.S., hava harekatları artınca örgüt kamplarının boşaltıldığını, terörist eylemlerin metropollere kaydırılmasının planlandığını söyledi.M.S., “Örgüt, batıda orman yangınları ve turistik bölgeleri de hedef alacaktır” dedi.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
İsrail ve ABD'nin olmadığı bir iş var mıdır ki?

Zaten İzmir'de alışveriş merkezine giderken, tatil beldeler,ne giderken korkarak gider oldum.:gitme:

Allah korusun

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
zaten belli bişey pkknın arkasında israilin olduğu onun arkasında da amerika var yoksa koskoca TÜRKİYE iki pkklıyı mı halledemeyecek.....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla savaş çıkmasından çok korkuyorum görüyoruz savaş olan ülkelerin durumunu....kimse gelip yardım da etmez...Allah yardımcımız olsun

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kaçıp kurtulsa ne olacak vatan elden gittinten sonra....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Orası öyle de işte canın diyorsun bir yandan da :eek:

Allah kimseye yaşatmasın

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
sagolsun bastakiler,PKK ya yuz veren simdi TURKIYEyi yonetenler,,,

onlarin tuzu kuru nede olsa,,hadi bu tarafta kurtardilarda,obur tarafta napicak bunlar,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar