Plastik şişeden süpürge yapımı

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
resim

Eviniz, bahçeniz ve balkonunuz için yapabileceğiniz yaratıcı fikirlerden biri. Plastik kola ve gazoz gibi pet şişelerinden ucuna ahşap tahta bir çubuk takarak saplı süpürge yapabilirsiniz.
Bunu nasıl mı yapacaksınız. Resimde görüldüğü üzere plastik şişeleri ortasından ikiye kesip birbirinin içine sokarak ve şişeyi süpürgeye çevirmek için belirli yerlerinden şeritler kesip sert bir süpürme aleti yaratabilirsiniz. Benim gibi bu fikri görenler ilk gördüğünüzde ” pes bu kadar da olur, bravo yani ” demeden kendilerini alamayacaklardır eminim.

alıntı-hobidenizi

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
güzel duruyor emeğine sağlık evet sıdadayım aynen öyle pes dedirtiyor akla gelemeyecek şeyler yapıyorlar herğün yeni şeyler üretiliyor bu geri göüşüme bayılıyorum çöpe gitmekten kurtuluyor :huhuu::huhuu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Vayy vayyy cok deyisik beee vay anasini bende denicem :) ayy benim sulama kabima benziyi hahah

OP
ferah

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
hiçbir şeyin atılmasına müsade etmeden değerlendiriyorlar bayılıyorum...:eek:

Sivasin gülü

Daimi Üye
Tepki
860
Benim kaybettiklerim yoktur, vazgectiklerim vardir
[ferah]
plastik-siseden-supurge-yapimi.jpg

Eviniz, bahçeniz ve balkonunuz için yapabileceğiniz yaratıcı fikirlerden biri. Plastik kola ve gazoz gibi pet şişelerinden ucuna ahşap tahta bir çubuk takarak saplı süpürge yapabilirsiniz.
Bunu nasıl mı yapacaksınız. Resimde görüldüğü üzere plastik şişeleri ortasından ikiye kesip birbirinin içine sokarak ve şişeyi süpürgeye çevirmek için belirli yerlerinden şeritler kesip sert bir süpürme aleti yaratabilirsiniz. Benim gibi bu fikri görenler ilk gördüğünüzde ” pes bu kadar da olur, bravo yani ” demeden kendilerini alamayacaklardır eminim.

alıntı-hobidenizi

Süper bir bulus bu canim tsk ediyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar