E
esmanur
Misafir
![0031.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Foklavam.files.wordpress.com%2F2010%2F02%2F0031.jpg%3Fw%3D450%26h%3D337&hash=44540192961d808b5394b39203f8750d)
MALZEMELER
1 kg sut
10 corba kasigi seker
1 corbakasigi nisasta
8 corba kasigi irmik
2 paket vanilya
Portakal Sosu icin
4 portakal suyu
1 corba kasigi nisasta
1 cay bardagi seker
YAPILISI
Sut, irmik, nisasta, seker tencereye alinir.
Ocakta karistirarak pisirilir.
Alti kapatilir ve vanilya eklenir.
Islatilmis cam tepsiye bosaltilir ve sogumaya birakilir.
Portakalllarin suyu sikilir bir tencereye alinir.
Seker ve nisata eklenir karistirarak ocakta pisirilir.
Soguyan tatlinin uzerine dokulur ve portakal dilimleri ile suslenir.